Descrierea produsului

Orice copil se poate identifica acum cu animalutul preferat prin simpla purtare a rucsacului cu ham de la Littlelife . Designul inteligent al acestora este conceput in asa fel incat, copiii sa poata capata incredere in perioada in care invata sa mearga, permitandu-le in acelasi timp parintilor sa ii invete pe cei mici sa isi pastreze echilibrul, oferindu-le siguranta necesara.

 

Compartimentul principal al rucsacului, prevazut cu inchidere cu fermoar ascuns, este spatios, conceput perfect pentru ca micutul dumneavoastra sa poata transporta diferite articole usoare (jucarii, gustari, etc.).

 

In interiorul acestuia, exista o zona speciala ,unde parintele poate nota informatii ale identitatii copilului (nume, adresa, nr.de telefon, etc.). 
Fiecare rucsac vine la pachet cu un ham de siguranta, atasat in partea dorsala a acestuia pentru siguranta copilului si control din partea parintelui

Rucsacul are in partea de sus, un maner rezistent, pentru manipularea facila.
Bretelele de umar ale rucsacului sunt ajustabile pe dimensiune, moi si confortabile, create special pentru copii; de asemenea, rucsacul este prevazut cu o curea centrala de piept, ce realizeaza prinderea bretelelor de umar cu o catarama din plastic, pentru a preveni alunecarea sau pierderea rucsacului;

 

Dimensiune: 18 x 16 x 22 cm
Greutate: 150 gr
Volum compartiment principal: 1,5 l

Grupa de varsta: 12 luni +

Material: poliester

Rucsac cu Ham Bufnita

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra