Descrierea produsului

Spirit
Rucsacul "Spirit" este o alegere ideala daca esti licean sau daca iti place sportul. Acest rucsac are 2 compartimente mari cu spatiu suficient pentru laptop, echipament sportiv si caiete / carti pentru scoala. Spatele este bine captusit si detine o curea pentru piept stabilizatoare, care va poate face ziua mai confortabila. Buzunarele laterale sunt realizate cu banda elastica, puteti stoca in ele sticla de apa sau o umbrela. Bineinteles, in cel mai mare compartiment, exista un locas pentru laptop. 


Durabilitate

Intariturile de pe toate partile sporesc durabilitatea. Este fabricat din materiale sigure, de buna calitate, impermeabile.

 

Extra

Dispune de compartimente separate pentru a proteja un laptop de 15.6”  si o tableta de 10” . Buzunarele laterale au banda elastica, puteti stoca o sticla de apa de 0,7 L. 


Compartimente spatioase
Cel mai mare compartiment are suport pentru laptop ce se inchide cu arici si un buzunar mare. Compartimentul din mijloc este suficient de mare pentru echipamentul scolar. Buzunarul frontal este destul de incapator pentru a pastra obiectele personale la indemana. 

 

Maiestuos in detalii

Materialul captuselii interioare este imprimat cu un model de unde care confera un look proaspat. Pe partea dorsala un text brodat este prezent. 

 

Cu o doza de umor
Fiecare rucsac prezinta o nota de umor deoarece pe captuseala interioara captivanta, de ocean albastru cu valuri, a fost imprimat aleatoriu, un text. Descopera-l pe acela care te cheama pe tine !


Confort
Nu compromitem confortul pentru stil. Mai bine zis, cream rucsaci cu design elegant care sunt si confortabili de purtat. Partea dorsala este comoda si bine captusita, prezinta si o plasa ce respira. Bretelele de umar sunt captusite si se pot regla, asigurand o potrivire perfecta cu corpul Dvs. 

Produs in : Serbia

Greutate  : 750 gr

Varsta recomandata : 14 ani +