Descrierea produsului

Rucsac dublu Harry Potter scoala 42 cm

Rucsac dublu Harry Potter pentru scoala, de 42 cm, inscriptionat cu Gryffindor, casa cercetasilor, din colectia Harry Potter. Ideal pentru cei ce adera la valorile casei Gryffindor - curaj, cavalerism, indrazneala. 

Predominant negru, sobru, este decorat cu accente in culorile casei pe care o reprezinta - galben si visiniu. Cele doua compartimente generoase au fermoare duble pentru securizare, iar una dintre cheite este decorata cu un accesoriu visiniu.  Buzunarul frontal este decorat cu stema Gryffindor - Leul. Pe compartimentul secundar este cusuta o emblema inscriptionata "Quidditch".
Spatele rucsacului este intarit cu burete pentru a asigura confort la purtare. Reglabile, bretelele sunt buretate. Ghiozdanul poate fi purtat si in mana de bareta speciala. Ghiozdanul are bretele cu arici pentru a putea fi atasat pe un sistem de troler. Pe lateral se afla un buzunar din plasa pentru a transporta usor si la indemana o sticla de apa.
Pentru o rezistenta indelungata la purtare, colturile ghiozdanului sunt cauciucate. Interiorul este rezistent la umezeala, pentru a proteja articolele din interior.

Dimensiuni: 32x42x15
Material: poliester
Culoare predominanta: negru

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Rucsac dublu Harry Potter scoala 42 cm

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra