Descrierea produsului

Rucsac gradinita Gorjuss Bubble Fairy este alegerea ideala pentru un rucsac fashion pentru gradinita, fiind un plus pentru orice garderoba, fiind gata de plimbare in orice moment.  Este un rucsac practic, micut si foarte elegant, potrivit pentru orice fetita. Daca micuta ta iubeste fetitele Gorjuss aici vei gasi cele mai frumoase produse pentru ea!

Pe Bubble Fairy o regasim pe fata rucsacului, frumos conturata de culori contrastante precum mov inchis, galben pal si bleu. Decorul rucsacului pentru gradinita este realizat in tematica de un cer plin de stele si fluturasi si faimoasele dungute alb si bleu Santoro London. Pe spatele rucsacului vom regasi logo-ul Santoro London cu margine dantelata, usor iesit in relief.

Rucsacul pentru gradinita Gorjuss Bubble Fairy are un compartiment principal care se inchide cu fermoar. Interiorul rucsacului este bleu cu buline albe. Compatimentul principal este foarte spatios si are un buzunar mic pentru casti sau telefon. Rucsacul dispune de doua bretele reglabile, tesute in dungi albe si negre si un maner de prindere cu mana.

Rucsacul pentru gradinita Gorjuss Bubble Fairy este potrivit pentru orice fana Gorjuss. El poate fi purtat zilnic, atat la gradinita, cat si la plimbarile prin parc sau la locul de joaca. Alege o metoda fashion de a-ti responsabiliza micuta.

  • Dimensiuni: 33x29x11 cm
  • Bretele reglabile si maner
  • Inchidere fermoar
  • Material exterior piele ecologica
  • Material interior poliester

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Rucsac gradinita Gorjuss Bubble Fairy

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra