Descrierea produsului

Rucsac Laptop Business Bombata 24 h - Rosu este un rucsac de marime mare, ideal pentru o tableta sau un laptop de 17".

Conceptul acestui rucsac este realizat integral in Italia, iar rucsacul este fabricat din piele ecologica de inalta calitate, de culoare rosie

Rucsacul Bombata are un design incantator, elegant si foarte practic.

Interiorul spatios este prevazut cu un compartiment tip armonica cu 2 buzunare, unul dintre ele fiind accesorizat cu un fermoar.

Acesta este foarte util pentru pastrarea in siguranta a documentelor. 

In cealalta parte a interiorului, rucsacul pentru laptop Business 24 h Bombata Rosu este prevazut cu o curea cu prindere de tip Velcro, oferind o protectie suplimentara pentru laptopul sau tableta ta.

Rucsacul are in fata 2 buzunare spatioase, care se inchid cu fermoar. primul buzunar, care este mai mare contine pe o parte buzunare de diferite dimensiuni, perfecte pentru a-ti tine in ordine instrumentele de scris sau diverse alte accesorii.

Buzunarul mai mic este perfect pentru pastrarea in siguranta a documentelor sau a cheilor. 

Rucsacul are doua manere rigide fabricate din silicon si 2 bretele buretate, reglabile, din poliester, pentru a putea fi comod de purtat atat in mana, cat si pe umar.

Rucsacul vine insotit de o husa de panza, ideala pentru depozitarea si intretinerea rucsacului, atunci cand nu este folosit.

Material: piele ecologica
 
Dimesniuni: 42x32x10 cm

 

Rucsac Laptop Business Bombata 24 h rosu

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra