Descrierea produsului

Un rucsac practic si spatios dar in acelai timp compact, prevazut cu 11 compartimente interne si externe de diferite dimensiuni si cu un design special ce include catarame de prindere, este destinat organizarii tuturor accesoriilor necesare bebelusului in timpul plimbarilor.

Este un produs de inalta calitate, fabricat cu atentie la detalii si potrivit atat pentru mamici cat si pentru tatici.

 

Caracteristici:

- un compartiment mare cu 6 buzunare interioare pentru compartimentarea produselor de maxima importanta atunci cand calatoriti cu cel mic: scutece, hainute de schimb, jucarii, lapte praf si accesorii pentru hrana etc.

- design cu deschidere larga pentru un acces usor la tot ce aveti nevoie.

- curele extensibile prevazute cu catarama pentru a se putea fixa de manerul caruciorului sau troller. Ideal atunci cand calatoriti.

- fuzunar frontal cu doua compartimente izolate termic si inel elastic - ideal pentru mentinerea temperaturii biberoanelor si pastrarea bavetelor si altor accesorii + inca un buzunarel in fata cu interior PEVA pentru depozitarea accesiriilor igienice: suzeta, jucarie gingivala, tacamuri.

- port extern de incarcare USB si iesire pentru casti. Buzunar practic lateral pentru servetele cu deschidere cu fermoar pentru a le avea intotdeauna la indemana.

- buzunar lateral izolat termic, ideal pentru mentinerea temperaturii biberonului.

- un buzunar ascuns pe spate.

- curele de umeri durabile, captusite si confortabile, echipate cu 2 catarame practice pentru atasarea rucsacului la carucior.

- salteluta de infasat inclusa

 

Material:

- tesatura din poliester de calitate inalta 300D usoara si rezistenta la pete, apa si uzura.

 

Dimensiune:

35*30*16 cm