Produse
0

Descrierea produsului

Air Sport

Rucsacul Wave Active este sportiv și viguros, cu fermoare puternice si curele frontale ce îmbunătățesc aceste linii dinamice. Curelele din fața acestui rucsac nu sunt doar decorative, ci pot fi utile. Dacă nu doriți să vă țineți de exemplu haina in maini, puteți să o fixați pe rucsac cu aceste curele, iar mâinile dvs. sunt libere. Compartimentul mai mare are un suport pentru laptop, și un buzunar mai mare, ceea ce vă ajută să vă organizați echipamentele școlare. Compartimentul frontal contine mai multe buzunare mai mici, care sunt potrivite pentru a stoca mici elemente importante, cum ar fi creioane, telefon mobil, portofel, chei. Partea dorsala este captusita si bine ventilată, ceea ce vă face ziua confortabilă.


Durabilitate

Intariturile de pe toate partile sporesc durabilitatea. Este fabricat din materiale sigure, de buna calitate, impermeabile. 

 

Extra

Dispune de compartimente separate pentru a proteja un laptop de 15.6” . Curelele din fata pot fi folosite pentru a-ti elibera mainile de diverse lucruri. 


Compartimente spatioase
Cel mai mare compartiment are suport pentru laptop ce se inchide cu arici si un buzunar mare. Buzunarul frontal este destul de incapator pentru a pastra obiectele personale la indemana. 

 

Maiestuos in detalii

Materialul captuselii interioare este imprimat cu un model de unde care confera un look proaspat. Pe partea dorsala un text brodat este prezent. 

 

Cu o doza de umor
Fiecare rucsac prezinta o nota de umor deoarece pe captuseala interioara captivanta, de ocean albastru cu valuri, a fost imprimat aleatoriu, un text. Descopera-l pe acela care te cheama pe tine !


Confort
Nu compromitem confortul pentru stil. Mai bine zis, cream rucsaci cu design elegant care sunt si confortabili de purtat. Partea dorsala este comoda si bine captusita, prezinta si o plasa ce respira. Bretelele de umar sunt captusite si se pot regla, asigurand o potrivire perfecta cu corpul Dvs. 

Produs in : Serbia

Greutate : 680 gr

Varsta recomandata : 14 ani +

 

 

Rucsac Neon Blue

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro