Descrierea produsului

Rucsacurile multifunctionale pentru mamici de la SKIP HOP sunt gandite atat pentru a fi cat se poate de functionale, cat si pentru a fi cat mai atractive din punct de vedere al design-ului. Numeroase buzunare inteligente si alte spatii de depozitare sunt ambalate in genti si rucsacuri care ar putea fi purtate cu usurinta zi de zi, fara sa dea de banuit macar pentru o clipa ca in ele se ascund biberoane si scutece.

Mai elegante sau mai casual, gentile si rucsacurile de la SKIP HOP sunt create cu gandul atat la mamici si tatici cat si bebelusi si au compartimente pentru toate lucrurile pe care o mamica trebuie sa le ia cu ea atunci cand iese cu bebelusul din casa.

Rucsacul Duo Signature are inclusa o salteluta moale care va permite sa ii schimbati scutecul lui bebe oriunde v-ati afla, 9 buzunare separate, incluzand buzunarele laterale pentru sticlute si cele din fata cu inchidere cu fermoar.

In plus, veti gasi in rucsacul SKIP HOP un compartiment special pentru telefon, captusit cu un material special anti-zgariere, inelul pentru agatat jucarii sau suzete, barete ajustabile, captusite, ce pot fi pozitionate pe carut si un maner pentru o manipulare usoara.

Buzunarul mare captusit poate fi folosit pentru majoritatea laptopurilor de lugime maxima 38 cm. In plus, rucsacul contine in interior bretele speciale pentru pozitionarea pe carut. 

Dimensiunile rucascului sunt 33 x 15 x 42 cm. 

 

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.