Descrierea produsului

Rucsacurile multifunctionale pentru mamici de la SKIP HOP sunt gandite atat pentru a fi cat se poate de functionale, cat si pentru a fi cat mai atractive din punct de vedere al design-ului iar noua colectie Simply Chic este alegerea perfecta pentru mamicile care sunt chic, fara prea mult efort. 

Numeroase buzunare inteligente si alte spatii de depozitare sunt ambalate in rucsacurile care ar putea fi purtate cu usurinta zi de zi, fara sa dea de banuit macar pentru o clipa ca in ele se ascund biberoane si scutece.

Mai elegante sau mai casual, rucsacurile  de la SKIP HOP sunt create cu gandul atat la mamici cat si bebelusi si au conpartimente pentru toate lucrurile pe care o mamica trebuie sa le ia cu ea atunci cand iese cu bebelusul din casa.

Rucsacul Greenwich Simply Chic este realizat din piele vegana durabila, ce se curata extrem de usor, doar prin stergere si  include o salteluta moale care va permite sa schimbati scutecele celui mic oriunde ati fi.

Are 9 buzunare, printre care un compartiment principal care se inchide cu fermoar, si buzunare frontale si laterale, cu acelasi tip de inchidere. 

Buzunarul care contine salteluta poate fi folosit si pentru depozitarea tabletelor sau a laptopurilor pana in 38 de cm. 

Rucsacul are bretele ajustabile pentru a putea fi purtat in spate dar si curele speciale pentru carut, pentru cand doriti sa il atasati la acesta.

De asemenea, el este prevazut si cu un maner comod in partea de sus, pentru o manipulare mai usoara. 

 

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.