Descrierea produsului

Not only for school
"Spacious" este un rucsac ce cantareste doar 950 gr, cu 3 compartimente spatioase, este fabricat din materiale sigure, de buna calitate, impermeabile. 
Este potrivit atat pentru scoala cat si pentru calatorii sau activitatile outdoor.


Design unic

"Spacious" beneficiaza de printuri colorate, elemente de design fluorescente, elemente 3D si paiete. (de exemplu, modele ca Zoe sau Shine like a Star au paiete colorate, reversibile)

 

Durabilitate
Intariturile de pe toate partile precum si butonii de pe partea inferioara a rucsacului sporesc stabilitatea si durabilitatea. 

Partea inferioara are cateva functii suplimentare : asigura stabilitatea rucsacului si impiedica murdarirea! 

Extra

Manerul este acoperit cu cauciuc, pentru o prindere in mana confortabila si o rezistenta sporita. 

Atat de spatios !
Este prevazut cu multe si inteligent divizate compartimente, ceea ce permite o buna organizare. In partea de sus se afla un mic buzunar pentru a avea acces rapid la chei si cartela RATB / Metrou. Buzunarul din fata este organizat cu mai multe compartimente pentru a gasi loc de la telefon pana la trusa de scoala. Caietele si cartile de orice dimensiuni incap perfect in rucsac. Sticla cu apa poate fi pusa intr-unul din cele 2 buzunare laterale. (max 0,7 l)


Ergonomie 
Buretele ce respira din zona spatelui si a bretelelor, forma anatomica, asigura o presiune minima pe spatele copilului. O bretea la piept a fost adaugata pentru a stabiliza greutatea. Bretelele cu burete sunt ajustabile pentru un confort zilnic optim. 


Siguranta
Elemente reflectorizante plasate cu grija pe toate partile rucsacului, il vor face vizibil pe timp intunecat, asigurand astfel siguranta celui care-l poarta. 

Produs in : Serbia

Greutate  : 930 - 980 gr

Varsta recomandata : 7-12 ani