Descrierea produsului

"Rawr ca un tigru!" Acest sac de dormit robust asigură un somn minunat pentru tine și pentru copilul tău. Sacul de dormit cu capete de tigru are o culoare la modă și poate fi folosit pe tot parcursul anului datorită mânecilor detașabile. Sacul de dormit restricționează libertatea de mișcare a copilului dvs. în timpul somnului și este, de asemenea, plăcut și călduros.

Cu mâneci, fără mâneci? Nu contează pentru acest sac de dormit. Doar ceea ce se potrivește cel mai bine temperaturii din dormitorul copilului și cât de cald este copilul dumneavoastră. În timpul iernii folosiți acest sac de dormit cu mâneci. Este toamnă sau primăvară și, prin urmare, este puțin mai cald? Atunci desfaceti fermoarul de la mâneci. Foarte ușor.

Culoare
Galben mustar cu capete de tigri peste tot.

Măsurători
47 x 90 cm

Material
Sacul de dormit este confecționat din bumbac 100% cu umplutură din poliester.

Valoarea TOG
Toți sacii noștri de dormit au fost testați pentru așa-numita valoare TOG, care are o valoare de 2,0. 

Instrucțiunile de spălare
Puteți spăla acest sac de dormit pentru bebeluși la maximum 40 de grade. Și nu-l puneți în uscător! Călcarea nu este necesară, dar dacă chiar doriți: sacul de dormit se descurcă bine. Eticheta de spălare din sacul de dormit conține toate instrucțiunile de spălare.

Siguranță
Nu vă lăsați niciodată copilul să doarmă într-un sac de dormit "în creștere". Un sac de dormit prea mare, cu o deschidere a gâtului prea mare, este periculos pentru copilul dumneavoastră. Alegeți dimensiunea care se potrivește înălțimii copilului dumneavoastră. În acest fel, bebelușul dvs. nu poate ajunge cu capul sub pătură.

Potrivit pentru sezon: Toamnă, primăvară, iarnă
Potrivit pentru copii până la: 90 cm
Material: 100% bumbac
Potrivit pentru vârsta de la: 6 luni
Potrivit pentru vârsta de până la: 18 luni
Potrivit pentru copii cu înălțimea de la: 70 cm
Lățimea produsului: 47 cm
Lungimea produsului : 90 cm
Culoare: Galben mustar