Descrierea produsului

Acest sac de dormit distractiv este ideal pentru micuțul tău! Datorită valorii TOG scăzute, este perfect pentru a fi folosit vara, sau iarna în combinație cu o pătură.

Un sac de dormit va asigură că micuțul dvs. doarme mai bine și adoarme mai ușor. Oferă un sentiment de siguranță, este plăcut și călduros și limitează libertatea de mișcare.

Sac de dormit suplu cu un frumos imprimeu neutru. Se potrivește cu orice lenjerie de pat și se asortează foarte bine cu colecția de tricotaje de la Jollein.

Sacul de dormit oferă siguranță în timpul somnului și se asigură că micuțul dumneavoastră doarme mai bine.

Un sac de dormit asigură, de asemenea, ca bebelușul dumneavoastră sa nu se poata lovi și se poate mișca mai puțin, ceea ce îi permite să doarmă mai liniștit.

Și chiar dacă păturile sunt date la o parte în timp ce doarme și visează, sacul de dormit rămâne la locul lui și îi păstrează bebelușului dumneavoastră cald și plăcut.

Datorită țesăturii din bumbac, acest sac de dormit poate fi pliat mic și, prin urmare, la îndemână pentru geanta de vacanță.

Culoare
Acest sac de dormit este disponibil în culorile gri și nougat.

Măsură
Disponibil în variantele 70, 90 și 110 cm. 70 cm este potrivit pentru bebelușii de 3-6 luni, 90 cm este potrivit pentru 6-18 luni și 110 cm este potrivit pentru 18-36 luni.

Consultați tabelul de mărimi și alegeți sacul de dormit care se potrivește înălțimii copilului dvs.

Material
100% bumbac jerseu respirabil.

Valoarea TOG
Toți sacii noștri de dormit sunt testați pentru așa-numita valoare TOG. Aceasta are o valoare de 0,5.

Un adevărat sac de dormit de vară. Și cu pătură bun de folosit și iarna.

Acordați mai multă atenție copilului dvs. decât valorii TOG. Gâtul bebelușului dumneavoastră indică temperatura corectă. Este gâtul umed sau transpirat? Atunci poate fi îndepărtat un strat de îmbrăcăminte.

Instrucțiuni de spălare
Puteți spăla sacul de dormit până la o temperatură maximă de 40 de grade. Eticheta de spălare din sacul de dormit conține toate instrucțiunile de spălare.

Siguranță
Nu vă lăsați niciodată copilul să doarmă într-un sac de dormit "în creștere". Un sac de dormit prea mare, cu o deschidere a gâtului prea mare, este periculos pentru copilul dumneavoastră. Alegeți dimensiunea care se potrivește înălțimii copilului dumneavoastră.

Specificațiile produsului
Potrivit pentru sezon: Toamnă, primăvară, iarnă, vară
Înălțimea produsului: 110 cm
Potrivit pentru vârsta de la (luni): 18 luni
Potrivit pentru vârsta de până la (luni): 24 luni
Potrivit pentru copii cu înălțime de la: 90 cm

Potrivit pentru copii cu înălțime pana la: 110 cm
Lungimea produsului: 110 cm
Lățimea produsului: 51 cm
Material exterior: 100% bumbac
Valoare TOG: 0,5
Calitatea materialului: Jerseu
Culoare: Gri