Descrierea produsului

Descopera sacul de dormit Dream Catcher de la Kinder Hop!

Combinatia perfecta intre plapuma, saltea, perna si lenjerie de pat. Copilului tau ii va placea imediat!

Perfect pentru voiaj, pentru un pui de somn in gradinita sau dormit la prieteni, perfect ca un mic cuib.

 

In momentul in care a fost creat acest sac de dormit, cel mai important obiectiv al producatorului a fost sa produca un produs bine gandit, cu cele mai practice moduri de utilizare.

Sacul de dormit are o banda cusuta cu fermoar, care permite bebelusului sa intre inauntru intr-un mod foarte convenabil.

Cand fermoarul este complet desfacut, sacul de dormit se transforma intr-o saltea mare confortabila, pe care copilul dumneavoastra se poate juca, sau chiar poate dormi.

 

In interiorul sacului exista o umplutura speciala, flexibila, antialergica. Aceasta este foarte pufoasa si confera confort si izolare termica.

Garantam ca, odata ce bebelusul dumneavoastra se afla in sacul de dormit, ar dori sa ramana acolo pentru totdeauna!

Stratul exterior al sacului de dormit este o tasatura de inalta calitate, care este foarte placuta la atingere. De asemenea, textura este un foarte rezistenta, astfel incat sacul poate fi folosit cu success timp de mai multi ani.

In interior regasim bumbac de cea mai buna calitate cu tesatura din satin. Aceasta textura delicata si moale a materialului se foloseste de obicei pentru in cearsafurile pentru copii.

Toate materialele folosite au fost testate temeinic de catre producator. De asemenea, acestea sunt certificate OEKO-TEX Standard 100, ceea ce inseamna ca sunt sigure pentru piele si nu contin substante nocive.

Dimensiune : 120×60 cm, recomandata de la nastere pana la 105 cm.

Ce include Sacul de dormit Dream Catcher?

 

In partea superioara a sacului de dormit regasim un buzunar special in care cel mic isi poate ascunde cartea preferata, ursuletul sau o jucarie. Buzunarul este inchis cu fermoar, astfel incat sa fim ca nici o comoara ascunsa acolo nu se va pierde.

A fost aplicata o umplutura speciala in zona capului, astfel incat cel mic sa aiba o pozite comoda, confortabila, atunci cand foloseste sacul.

 

Despre Kinder Hop:

Toate materialele folosite sunt productie proprie. Fiecare tasatura este certificata si respecta cele mai exigente norme de siguranta. Fiind texturi baby safe, acestea sunt perfecte pentru pielea delicata a bebelusiilor si a copiilor. Toate materialele beneficiaza de 24 luni garantie.

 

Curatarea Sacului de dormit Dream Catcher:

Sacul de dormit poate fi spalat la masina. Datorita materialelor folosite, se recomanda spalarea acestuia intr-un program delicat. Se recomanda a se usca plat.

Materialul se poate calca, dar se recomanda sa nu apasati foarte mult in aceeasi zona, pentru a nu-l comprima.

 

  • Bumbac 130g/m2  ( interior )

  • Catifea / poliester ( exterior )

  • 4 cm izolatie ( intre cele 2 tipuri de material )