Descrierea produsului

Sac de dormit Nobodinoz Stella 6-18 luni albastru

Atunci cand bebe doarme, este de datoria noastra sa ii facem visele mai placute si somnul confortabil. Prin alegerea mobilierului si accesoriilor de calitate suntem mai aproape de acest obiectiv. Am selectat atent o gama de produse ce se remarca prin calitate, design si siguranta.

Sacul de dormit reprezinta un real ajutor pentru somnul bebelusului. Acesta asigura o temperatura constanta si da senzatia de siguranta, bebelusul fiind intr-un mediu relaxant si confortabil. Materialele din care sunt realizati sacii de dormit sunt certificate si atent selectate pentru a indeplini cele mai inalte standarde de siguranta. Sacul de dormit se alege in functie de varsta si recomandarile referitoare la temperatura din camera.

Nobodinoz este un brand francez si spaniol pentru bebelusi, copii si adulti, fondat de Murielle si Roman Bressan in 2012. Produsele Nobodinoz se remarca prin design original si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Materialele sunt create in Barcelona exclusiv pentru Nobodinoz, procesele fiind unele ecologice si sustenabile.

Sacul de dormit asigura un somn confortabil si relaxant pentru bebelus.

> Dimensiune:90x50 cm.

> Varsta recomandata: 6-18 luni.

> Captuseala moale din jerseu.

> Protectie pentru fermoar.

> Sistem de inchidere facila pentru a preveni dezvelirea.

> Disponibili in 15 variante de culoare.

> Bumbac Organic originar din SUA si certificat GOTS - Clasa I OEKO-TEX - Sigur pentru piele bebelusului - Sigur pentru planeta.