Descrierea produsului

Salteaua de infasat Sofalange mat de Lilikim este o saltea  care revoluționează viața copiilor și părinților, datorită unui nou concept: înclinare multiplă, s-a studiat cu atenție pentru a crea un moment real al infasarii copiilor de catre părinți, pentru a evita accidentele sau a limita pozitia  copilul pe suprafata plana  si a facilita respirația.

 

Momentul schimbării, un timp de schimb: cu o saltea  de inafasat clasica, copilul este asezat plat, cu ochii la tavan. O poziție care împiedică orice fel de comunicare în timpul unui moment intim . Conceptul  Sofalange revoluționează momentul schimbarii scutecului, ceea ce il face într-adevăr privilegiat. Privirea copilului este îndreptată către părinți, iar ei nu au nevoie să se uite pentru a profita din plin de privirea dumneavoastra.

Schimbarea în condiții de siguranță: schimbarea scutecul unui copil este un ritual de zi cu zi,in  care se poate subestima riscurile. vigilență Scăderea se poate transforma rapid momentul scutecului într-un accident intern. Sofalange reduce riscul de copii accidentale picături cu pante laterale sale și în picioare pe care le dețin în mod fiabil.

Un adevărat confort fiziologic: la schimbarea copilul este expus la diverse manipulari cu potențial dăunătoare, cum ar fi ridicarea bazinului cu picioarele pentru a schimba scutecul. Această poziție plasează stomacul deasupra gurii și promovează reflux gastro-esofagian (GERD) poate slăbi membranele mucoase și, astfel, provoca, printre altele, infecții ORL. Sofalange a fost conceput pentru a evita manipularea maximă a copilului și, astfel, limitează în mod semnificativ acest reflux. În plus, înclinarea capului asigură un confortabill respirație și evită sprijin occipital (oasele care participă la formarea craniului).

Dimensiuni: 45 cm x 75 cm

compoziţii:

 

-Mousse polieter Oeko-Tex Standard 100

poliuretan -Cover Oeko-Tex Standard 100

 

 

design patentat, medaliat cu aur în competiția Lepine, aclamat de catre medici pediatri si fabricat in Franta.

Se livreaza cu husa din bumbac organic