Descrierea produsului

Aceasta salteluta face introducerea perfecta pentru bebelus, in stimularea petrecerii momentelor de joaca, stand asezat pe burtica. Este captivanta și confortabila, datorita materialelor ce fosnesc, , clapetei cu oglinda peek-a-boo, jucariei pentru dentitie si nu in ultimul rand, datorita stelutei muzicale ce urmeaza a fi descoperita. Vine de asemenea la pachet cu o perna in forma de luna care le ofera sustinere suplimentara micutilor, atunci cand stau pe burtica.

Cateva minute petrecute zilnic, in pozitia de sedere pe burtica, sub supravegherea parintelui, vor ajuta la dezvoltarea musculaturii gatului si umerilor bebelsuilor, pregatindu-i pe acestia pentru urmatoarea etapa, in care vor invata sa se tarasca . De asemenea, ii incurajeaza sa priveasca în jur, stimuland ambele parți ale creierului și punand bazele unor abilitati ulterioare.

„Say Hello” To Tummy Time va va ajuta copilul sa se bucure de joaca stand pe burtica, cu un sprijin bland și o varietate de activitati care sa le stimuleze curiozitatea.
Micuta vedeta muzicala chiar canta melodia „Say Hello”.

Cea mai mare parte a jucariilor "Say Hello" de la East Coast au fost create si dezvoltate in parteneriat cu Baby Sensory UK

Caracteristici:

Recomandata de la naștere.
Salteluta cu doua imagini, cate una pentru fiecare sens de asezare a copilului
Materiale textile de calitate,
Oglinda incasabila - Baby Safe
Jucarie de dentitie, in forma de floare
Dimensiuni 60.5 x 41.5 x 9 cm
Greutate 680 grame