Descrierea produsului

Salteluta joaca ALPHA BRAVO CHARLIE are un design frumos colorat, cu animale  fiind ideala pentru bebelusi exploratori. Este confecționata din materiale calitate, bumbac 100% certificat OEKO-TEX, este ușor de depozitat si transportat.
 
Salteluta este cusuta prin tehnica patchwork si umpluta cu vatelina hipoalergenica si antiaglomeranta marca Superball
 
Cusuta in atelierul propriu, acest model de salteluta este un produs handmade, se intretine usor si poate fi mutata in orice colt al camerei.
 
INTRETINERE
 
Se spala la masina, la 30 de grade, program de rufe delicate, cu rotatii mai putine. Se usuca natural si se poate folosi cand s-a uscat complet.
 
Caracteristici
 
Salteluta de joaca
Bumbac 100%
Patchwork
Produs fabricat in Romania
Producator: Decoriciu
Dimensiune 100x100x8 cm
De ce bine pentru bebelusii de 6 luni sa stea pe burtica?
 
Timpul petrecut pe burtica este important pentru copilul dumneavoastra, deoarece il ajuta sa dezvolte muschii lor si nervul, astfel încat acestea sa poata prinde puteri pentru a incepe sa se rastogoleasca devreme.Alegeyi un loc moale pentru ei să se rostogolească si sa exploreze. Cum mai bine decat cu imagini cu personaje, culori vii, pastelate?
 
Salteluta este potrivita pentru mamici, se pot aseza pe ea, in timp ce sunt la iarba verde sau in gradina. Aduceti si cateva jucarii pe care le puteți aseza pe salteluta, astfel incat copilul poate alege cu ce să se joace.
 
Nu uitati ca citind o poveste cu copilul tau este o modalitate foarte bună de a-l menține interesat și distrat. Alegeți povestiri scurte cu o mulțime de culori, forme și cuvinte și expresii simple. Citind o carte pe care o aveți deja în casă este un mod foarte bun și gratuit de a vă bucura de o activitate calmă cu copilul dumneavoastră.

Salteluta joaca Alpha Bravo Charlie

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra