Descrierea produsului

Bebelusii, in special nou nascutii, tind sa aibe parul si pielea sensibila, asa ca mai putin…e mai bine. Samponul Eco by Naty este un sampon ultra-bland ce contine plante amestecate ca sa creeze un pH neutru. Dovedit a fi usor si delicat cu parul. Curata parul micutilor lasandu-l moale, curat si hranit.
 
Secretul sta in uleiurile de cocos si sucurile din frunza de aloe barbadensis. Stiati ca acestea contin in mod natural 75 de vitamine hranitoare?
 
Mod de folosire sampon eco:
 
Turnati o cantitate mica de produs in mana si masati pe parul ud al bebelusului pentru a forma o mica spuma. Clatiti bine. Rasfatati-va bebelusul cu atingeri extra iubitoare cu Gelul de dus BEBE Eco by Naty si Lotiunea BEBE Eco by Naty pentru a completa ciclul ingrijirii naturale, organice.
 
Ingrediente:
 
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice* (plant juice, skin conditioning), Glycerin (vegetable origin humectant), Sodium Coco-Sulfate (vegetable origin surfactant), Lauryl Glucoside (vegetable origin surfactant), Caprylyl/Capryl Glucoside (vegetable origin surfactant), Sodium Chloride (mineral-based viscosity modifier), Glyceryl Oleate (vegetable origin emollient), Coco-Glucoside (vegetable origin surfactant), Dicaprylyl Ether (vegetable origin hair conditioning, emollient), Decyl Glucoside (vegetable origin surfactant), Sodium Benzoate (synthetic preservative), Citric Acid (vegetable origin pH adjuster), Potassium Sorbate (synthetic preservative).
 
 
Curata cu blandete parul si pielea delicata.
Gama de ingrijire organica pentru bebe, certificata de Ecocert.
Fara parfum, Fara parabeni, Fara uleiuri minerale. Fara griji!
Cruelty free – Netestat pe animale.
99.4% din toate ingredientele din Samponul bebe Eco by Naty sunt de origine naturala.
 
12.1% din totalul ingredientelor sunt din ferma organica.
 
Samponul pentru bebe Naty este destul de bland cu pielea pentru a putea fi folosit zilnic.
 
Hipoalergenic si testat dermatologic.
 
Pe baza de plante, materiale naturale si certificate organic.
 
La fel ca toate produsele noastre de ingrijire, acest Sampon organic pentru Bebe este certificat de ECOCERT. ECOCERT este una dintre cele mai vechi institutii de certificare care a dezvoltat standarde pentru cosmetice naturale si organice. Aceasta certificare semnifica faptul ca in retata exista un minim de 95% ingrediente pe baza de plante si un minim de 10% din toate ingredientele (dupa greutate) provin din agriculturi organice.
 
Naty este de asemenea primul brand certificat independent la nivel global pentru sustenabilitatea produselor in conformitate cu ASTM D6866. ASTM este o organizatie non profit care ofera un fo-rum pentru dezvoltarea si publicarea unor standarde consensuale internationale pentru materiale, produse, sisteme si servicii. Membrii voluntari reprezinta producatori, consumatori, beneficiari, guverne si academicieni din mai mult de 140 de tari.
 
Toate ambalajele Naty sunt derivate din surse naturale – trestie de zahar si sunt complet reciclabile.