Descrierea produsului

Sampon ideal pentru parul gras sau cu matreata, ce curata cu delicatete impreuna cu o actiune purificanta si sebo-echilibranta datorita uleiurilor esentiale de Menta, Cimbru si Eucalipt.

Datorita agentilor tensioactivi de spumare mai putin agresivi (Fara SLS si SLES) ca Zinc Cocoyl Sulfate, in urma spalarii rezulta mai putina spuma, insa detersia este mult mai blanda si mai delicata, asigurandu-se o mai mare tolerabilitate cutanica.

Sampon perfect pentru parul gras, cu tendinta de ingrasare sau cu matreata, cu actiune de re-echilibranta, ideal pentru combaterea matretii si a parului gras, cu uleiurile esentiale de Cimbru, Menta si Eucalipt, confera o actiune anti-septica, purificanta si reechilibranta.

Mod de folosire: aplicati putin sampon Bio anti matreata si pentru par gras BioQ cu extras natural Menta, Cimbru si Eucalipt in palma si aplicati pe parul ud.

Masati parul cateva minute, apoi clatiti bine.

Fara Parabeni, Parafina, Uleiuri Minerale, COCAMIDE DEA, PEG, SLES, SLS.

Produse testate dermatologic, fabricate in Italia si certificate BIO la nivel european: Certificat AIAB (Asociatia Italiana Agricoltura Biologica) nr CA ITA 80000.

Certificat ICEA (Institutul Certificare Etica si Ambientala) produse biologici nr 205 BC (Bio Cosmesi)

Certificat ISO 22716 2008 ce garanteaza respectarea normelor internationale si calitatii produselor cosmetice (GMP) Certificat LAV nr 047 emis de ICEA ce garanteaza ca produsele nu au fost testate pe animale

Ingrediente: Aqua [Water], Ammonium lauryl sulfate, Disodium cocoamphodiacetate, Glycerin, Decyl glucoside, Sodium myristoyl glutamate, Zinc cocoyl sulfate, Thymus vulgaris [Thyme] extract, Thymus vulgaris [Thyme] oil, Mentha piperita [Peppermint] oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Glyceryl oleate, Hydrolyzed soy protein, Sodium olivamphoacetate, Sodium arganamphoacetate, Dicaprylyl ether, Lactic acid, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Potassium sorbate, Benzyl alcohol, Limonene. extrase naturale biologice din agricultura ecologica BIO