Descrierea produsului

Samponul cu cocos de la Faith in Nature face parte din gama premiata de frumusete. Este un sampon cu aroma tropicala unica, pe baza de nuca de cocos.

Acest sampon este o vacanta tropicala pentru parul si scalpul dumneavoastra.

Nuca de cocos contine minerale precum magneziu, calciu, zinc, sodiu, potasiu dar si vitamine, in special vitamine din complexul B, acestea avand rol de a combate anemia, de a stimula maduva osoasa hematogena sa produca celule ale sangelui, ajuta la refacerea structurilor nervoase si la sporirea longevitatii neuronilor. De asemenea nuca de cocos contine toata gama de vitamine liposolubile, dar si cateva din vitaminele hidrosolubile;

Nuca de cocos este folosita pentru a se fabrica din ea masti capilare deoarece protejeaza parul si il hraneste bland. De asemenea, ea favorizeaza si cresterea parului.

Caracteristici:

  • 100% parfum natural

  • contine ulei organic de cocos

  • fara parabeni sau SLS (Sodium Lauryl Sulfate)

  • nu este testat pe animale

  • potrivit pentru vegani

Instructiuni de utilizare:

Aplicati pe parul umed si masati delicat. Clatiti bine si repetati daca este necesar. Pentru rezultate optime folositi impreuna cu balsamul organic din aceeasi gama.

Ingrediente: Aqua, Ammonium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Maris sal, Polysorbate 20, Glyceryl laurate, Cocos nucifera oil, Glycerin, Tocopherol, Helianthus annuus seed oil , Parfum, Steareth-4, Glycol distearate, Sodium benzoate , Potassium sorbate, Citric acid, Benzyl alcohol