Descrierea produsului

Săpunul solid Baby Coccole cu extract natural de Lotus este special pentru îngrijirea bebelușilor, are proprietatile emoliente si hidratante a principiilor pure si naturale de Betaglucon (extras natural din Ovaz), cu 25 % crema lichida, in plus avand toata delicatetea extraselor naturale din flori de Lotus.

Toate acestea fac ca actiunea sapunului special conceput pentru copii sa fie delicata, placuta și eficienta, respectand echilibrul pielii bebelușului si noilor nascuti.

Fara conservanti (Parabeni) si agenti de spumare agresivi (fara SLS - SLES).

Gama produselor Baby Coccole, special concepute pentru pielea sensibila a bebelusilor si noilor nascuti, raspunde tututor exigentelor cotidiene legate de igiena bebelusilor, respectand echilibrul natural fiziologic al pielii.

Producatorul, Betafarma SpA Milano, detine nenumarate brevete internationale si o experienta de peste 40 de ani in producerea, cercetarea si dezvoltarea produselor cosmetice si farmaceutice, respectand toate normativele internationale ISO 9001, ISO 13485 pentru Medical Device, autorizatii speciale din partea Ministerului Sanatatii din Italia, toate produsele fiind testate in laboratoarele specializate a prestigioasei Universitati din Pavia, Italia.

Cantitate:125g