Descrierea produsului

Nimic pentru a distruge distractia. Jump Around ofera copilului dvs. nenumarate optiuni pentru a-l mentine ocupat, in timp ce descopera intotdeauna ceva nou. Bucuria este garantata.

Copilul dumneavoastra poate sa isi consume energia in exces, in Jump Around. El sau ea poate alege sa sara sau sa se roteasca. Daca micutul dumneavoastra se impinge de pe sol, curelele elastice absorb miscarea in sus si in jos. In acelasi timp, copilul capata forta in picioare pentru a se putea catara sau a se plimba.

Daca copilul dvs. doreste sa incerce ceva diferit, se poate juca cu multiplele elemente colorate. Se poate intoarce pana la 360 ° in scaunul suspendat si ajunge la zornaitoare, bile si multe altele, pentru a le apasa sau a le roti. Aceste miscari sunt ideale pentru a ajuta dezvoltarea abilitatilor motrice ale copilului dumneavoastra.

Butoanele de pe modulul muzical incurajeaza, de asemenea, experimentarea. Cand se apasa usor, incep sa cante diferite ritmuri si luminile incep sa se „joace”.Pentru placerea parintilor, modulul muzical poate fi dezactivat sau eliminat complet. Elementele de joc din cerc pot fi, de asemenea, eliminate și schimbate. Nu exista loc pentru plictiseala, mai ales pentru ca Jump Around creste odata cu micutul tau. Benzile elastice sunt reglabile pe 3 dimensiuni si pot fi adaptate la inaltimea copilului.

 

Acest mare centru de activitati este locul perfect pentru joaca, deoarece este stabil si intotdeauna ramane in siguranta.

Dimensiuni ambalaj 74 x 17,5 x 57 cm
Dimensiuni asamblat 73 x 74 x 76 cm
Greutate produs 6,6 kg
Potrivit de la 6 luni pana la 12 kg
Reglare pe inaltime Da
Tavita de joaca Detasabila