Descrierea produsului

Realizat din materiale de calitate cu scopul de a fi utilizat o lunga perioada de timp, scaunul auto Coccolle Cressida este destinat copiilor cu greutatea cuprinsa intre 0 si 36 kg.

- Versatil si elegant, Cressida este un scaun auto 4in1 care combina siguranta si stabilitatea oferita de sistemul isofix cu materialele textile de inalta calitate ce asigura confort maximal.

Bebelusul va creste odata cu acest scaun auto, astfel simtindu-se protejat si confortabil la fiecare etapa a cresterii sale.

In plus, este un produs economic intrucat veti folosi acelasi scaun auto de la nastere si pana la varsta de aproximativ 12 ani.

Fiind destinat pentru folosinta indelungata, scaunul auto Coccolle Cressida poate fi utilizat atat cu fata, cat si cu spatele la sensul de mers.

A doua optiune asigura siguranta maximala in special pentru nou-nascuti si sfatuim toti parintii sa foloseasca produsul in acest mod o perioada cat mai lunga posibil. Insa daca aceasta optiune nu va surade, este foarte simplu sa il utilizati cu fata la sensul de mers.

Pentru confortul copilului, scaunul auto Coccolle Cressida are multiple pozitii de ajustare pe spate.

Avand 4 posibilitati de ajustare (o pozitie pentru rear-facing si 3 pozitii la forward facing) copilul va avea o pozitie comoda indiferent de varsta sa. De asemenea, tetiera se inalta in 5 pozitii garantand un inalt nivel de protectie si confort.

Multumita matlasarii premium si a pernelor reductoare, in scaunul auto Cressida nou-nascutii se bucura de un suport adecvat ce asigura o dezvoltare si o crestere sanatoasa.

Gaurile de ventilatie de pe carcasa de plastic rigida contribuie la circulatia aerului, astfel micutul nu va transpira si nu se va supra-incalzi.

Mai mult decat atat, in cazul in care husele scaunului auto se murdaresc in timpul calatoriilor, acestea sunt usor de indepartat si se pot spala la masina.

Fiind echipat atat cu isofix cat si cu centura top-tether, scaunul auto Cressida garanteaza stabilitate dubla.

Din momentul in care va incepe utilizarea cu fata la sensul de mers, scaunul auto poate fi ancorat in ambele moduri de fixare devenind astfel o parte complementara a autoturismului.

De asemenea, pana la greutatea de 13 kg, atunci cand este utilizat cu spatele la sensul de mers, scaunul auto se prinde in centurile autoturismului, ceea ce il face versatil si usor de utilizat.

Varsta recomandata: de la 0 luni

Dimensiuni (L*l*i cm): 48x45x78(max)

Cu fata la sensul de mers: Da

Cu spatele la sensul de mers: Da

Greutate maxima suportata (kg): 36 kg

Greutate produs: 13.2 kg