Descrierea produsului

Scaunul Avionaut Glider Comfy este un scaun destinat copiilor care vor sa exploreze si sa priveasca lumea in siguranta atunci cand calatoresc cu masina si este destinat categoriei de greutate de la 9 la 25 kg (de la aproximativ 9 luni la 5 ani)

 

Caracteristici:

- Materiale de inalta calitate ce asigura o circulatie optima a aerului.

- Forma speciala ergonomica a scaunului imbunatateste confortul copilului in timpul calatoriei.

- Clasa de siguranta inalta a scaunului Avionaut Glider Comfy a fost confirmata de numeroase teste europene independente.

- Spatarul este realizat din material inovativ tip EPP ce absoarbe energia in eventualitatea producerii unui accident, iar tetiera protejeaza coloana cervicala a copilului. In plus, partile laterale largi si moi ofera un suport comfortabil capului si un confort optim in timpul calatoriei.

- Centurile de siguranta dotate cu protectii pentru umeri din material moale sunt certificate OEKO-tex ceea ce atesta ca materialul nu contine substante daunatoare pentru sanatatea si siguranta copilului.

- Scaunul are un design la care s-a acordat o atentie deosebita detaliilor, in timp ce materialele folosite in procesul de productie sunt de inalta calitate.

- Aspect estetit modern si schema de culori in trend il diferentiaza fata de alte modele disponibile pe piata.

- Tehnologia speciala inclusa in cosntructia scaunului si spatarului asigura o ventilatie optima.

- Tetiera reglabila pe inaltime pentru a se potrivi perfect inaltimii copilului. Aceasta are o importanta deosebita in asigurarea sigurantei maxime si confortului in timpul calatoriei micului explorator.

- Inclinare reglabila - posibilitatea inclinarii unghiului spatarului in 6 pozitii ceea ce il face unic in categoria de greutate din care face parte. Aceasta solutie inovativa creste confortul copilului in timpul calatoriei.

- Pentru a oferi siguranta copilului indiferent de inaltimea acestuia, producatorii au acordat o atentie deosebita stabilizarii pozitiei in scaunul auto. Avionaut Glider este echipat cu un sistem unic de tensionare a centurii care accentueaza siguranta copilului si minimizeaza riscul instalarii incorecte.

- Unul in loc de doua: datorita designului unic si abilitatii de ajustare a centurilor de siguranta si a spatarului, Avionaut Glider este potrivit pentru copii incepand de la aproximativ 9 luni. Scaunul include doua categorii de grupe: 9-18 Kg si 15-25 kg, oferind maximul de siguranta si confort pentru ambele grupe.

 

Scaun auto 9-25 kg Avionaut Glider Comfy CO.01 Black

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra