Descrierea produsului

Calatoria bebelusului va fi placuta si confortabila gratie scaunului auto OMEGA + SPS, dotat cu protectie superioara in caz de impact lateral - SPS (Side Protection System)
Scaunul auto OMEGA + SPS – colectia PREMIUM este recomandat pentru grupa 1/2/3 (9-36 kg) de la 9 Luni pana la 12 Ani .

Acest scaun auto poate fi utilizat împreuna cu sistemul de centuri de siguranta doar în cazul copiilor care cântaresc între 9 si 18 kg (aprox. între 9 luni si 4 ani) (Grupa 1)!
Acest scaun auto poate fi utilizat fara sistemul de centuri de siguranta în cazul copiilor care cântaresc între 15 si 36 de kg (Grupele 2/3)!

Caracteristici:

- ofera maximum de siguranta prin sistemul de protectie laterala SPS (Side Protection System)
- Reductoare moi, detasabile, de sezut, spate si cap, confectionate din material placut la atingere ce ofera un confort sporit bebelusului in calatoriile lungi.
- Tapiteria  este detasabila si lavabila.
-  Suportul de cap (tetiera) este reglabil in 5 pozitii diferite, adaptandu-se perfect inaltimii copilului.
- Centuri de siguranta multiple, cu prindere in 5 puncte, reglabile pe verticala in 3 pozitii si pe orizontala in 2 pozitii .
- Pernele moi atasate pe centurile de siguranta protejeaza copilul de presiunea prea puternica atunci cand masina franeaza, dar protejeaza si impotriva iritatiilor ce pot aparea mai ales vara din cauza caldurii.
- Dotat cu cotiere pentru confort sporit.
- Prevazut cu suport retractabil de cana/biberon, la baza scaunului.
- Scaunul OMEGA poate fi transformat cu usurinta in INALTATOR AUTO prin detasarea spatarului ,  fapt ce permite utilizarea lui pana la greutatea de 36 kg., sau a varstei de 12 ani .

Pozitionarea scaunului se face cu fata spre directia de mers, pe scaunul din spate al autovehicolului .
Montarea se realizeaza cu usurinta cu centurile de siguranta din dotarea autovehicolului , respectand manualul de instructiuni primit la achizitia produsului.

Dimensiuni produs : 40 x 50 x 70 cm inaltime cu tetiera jos (87 cm inaltime cu tetiera ridicata in pozitie maxima)
Greutate: net 7 Kg.
Acest produs este produs în conformitate cu standardul european de siguranta ECE R44 / 04 (scaune auto pentru copii), asigurând maximum de siguranta si confort pentru copilul dumneavoastra.