Produse
0

Descrierea produsului

In sfarsit un scaun iubit de copii! Scaunul auto Friendship de la Kids Embrace, Canada este distractiv si elegant, oferind confort si siguranta pentru orice calatorie.

Scaunul auto indeplineste cerintele grupelor de utilizare 1, 2 si 3, fiind destinat transportului copiilor cu greutatea intre 9 si 36 kg. Este Omologat conform directivei ECE R44/04, privind standardele de siguranta.

Aceste scaune pot fi utilizate astfel:
-    Grupa 1: cu sistemul propriu de centuri cu prindere in 5 puncte, pentru copii cu greutatea intre 9 si 18 kg, aproximativ 9 luni-4 ani
-    Grupa 2: prin prindere cu centura masinii pentru copii cu greutate cuprinsa intre 15 si 25 Kg, aproximativ 4 ani- 9 ani, sau
-    Grupa 3: poate fi folosit ca si inaltator, prin detasarea spatarului in cazul copiilor cu greutate cuprinsa intre 22 si 36 kg, aproximativ 9 ani-12 ani.

Caracteristici suplimentare:

- Confortabil si spatios, cu cotiere mari, ergonomice. Cotierele contin doua suporturi mari pentru pahare.

- Tetiera cu spuma EPS ofera protectie marita pentru cap, in cazul impactului lateral. Tetiera este ajustabila pe inaltime, putand fi sigur de confortul copilului indiferent de varsta acestuia.

- Centurile scaunului se pot ajusta foarte usor. Scaunul este prevazut cu o catarama de eliberare rapida, precum si o catarama pentru un plus de confort si siguranta.

- Instalare simpla in autovehicul folosind prinderea in 3 puncte a centurii de siguranta.

- Spatarul reglabil in mai multe pozitii (spatarul se inclina cat permite bancheta masinii)
Spatarul inalt ofera protectie in cazul impactului lateral.

- Scaunul poate fi utilizat ulterior si ca inaltator auto, prin detasarea spatarului  (pentru copii cu greutate 15-36 kg). Inaltatorul va pastra cotierele cu cele doua suporturi pentru pahare.

- Scaunul este foarte solid si in acelasi timp foarte usor (6.25 kg), putand fi transferat cu usurinta de la o masina la alta.

- Husa lavabila, moale si confortabila

!!! Pozitionarea scaunului se face cu fata inspre directia de mers.

Scaunul auto Batman este accesorizat cu o pelerina detasabila, esentiala pentru micii super eroi in calatoriile lor pe distante mai lungi.

Copiilor le va face placere sa stea in acest scaun, deoarece nu vor calatori in orice scaun, ci impreuna cu prietenul lor.

Dimensiuni (latime*adancime*inaltime): interioare: 36*34*63-69 cm; exterioare: 50*44*67-74 cm

Greutate scaun: 6.25 kg

Garantie: 24 luni

Producator: Kids Embrace, Canada


Plata in rate fara dobanda prin