Descrierea produsului

Bodyguard Pro protejeaza copilul mai bine datorita sistemului sau inovator de absorbtie. Scaunul de masina, care creste impreuna cu copilul, ECE Group II / III poate fi folosit pentru copii de la varsta aproximativa de 3-12 ani sau cantarind intre 15-36 kg. Bodyguard PRO este aprobat in conformitate cu regulamentul actual al scaunului auto ECE 44/04 si este potrivit pentru toate scaunele pentru autovehicule echipate cu un sistem standard de centuri in 3 puncte.

Sistemul ISOFIX CONNECT. Deoarece este echipat cu sistemul nostru ISOFIX CONNECT, Bodyguard PRO poate fi conectat rapid si usor la carligele de conectare ISOFIX ale vehiculului. Acesta mentine scaunul in pozitia corecta. Este intotdeauna securizat in conditii de siguranta, chiar si atunci cand este gol.

Siguranta inovatoare. Bodyguard Pro este echipat cu sistemul nostru inovator de absorbtie. Spuma de memorie asigura o protectie optima in zona capului. Acest strat suplimentar are un efect de impact si absorbtie a socurilor, combinat cu perna de polistiren, astfel incat sa obtina rezultate extraordinare ale testelor in impactul frontal si lateral. Bodyguard Pro este echipat, de asemenea, cu noul nostru sistem airbag, care are un efect de impact si de absorbie a socurilor, deoarece evacuarea controlata a aerului este posibila prin deschideri.

Creste cu mine. Bodyguard PRO creste odata cu copilul dumneavoastra, pentru ca poate fi ajustat individual la inaltimea copilului dumneavoastra. Toate setarile pot fi facute cu o singura mana, pentru a face calatoria cat mai placuta pentru copilul dumneavoastra. Tetiera are 7 setari de inaltimi diferite. Pe masura ce reglati inaltimea tetierei, latimea aripilor laterale se schimba treptat. Este de asemenea usor sa reglati spatarul cu o singura mana si sa il modificati intr-o pozitie inclinata. Spatarul inclinat impiedica capul copilului sa se balanseze in timp ce doarme. Ghidajul centurii de siguranta a fost optimizat pentru centura diagonala. Pastreaza centura in locul in care ar trebui să fie, nu la gatul copilului.

Stati linistit. Au fost folosite materiale de inalta calitate, respirabile, pentru a ajuta copilul dumneavoastra sa se simta confortabil in scaunul auto. Materialele sunt regulatoare de umiditate si pot fi indepartate si spalate.

 

La indemana. Exista spatiu pentru sticla in suportul standard pentru pahare. Puteti alege sa montati suportul pentru pahare pe partea dreapta sau pe partea stanga a scaunului, unde copilul poate ajunge intotdeauna la el.

Dimensiuni produs: 46 x 45 x 66 cm

Greutate produs: 6.10 kg

Lavabil: Da

Memory foam: Da

Potrivit pentru grupa: ECE44/04 15-36 kg Gr. II/ III

Spatar reglabil: 7x

Latime sezut: 36 cm