Descrierea produsului

Scaunul auto Chicco 2easy este omologat pentru grupa 0+/1 (0-18 kg). Este noul scaun de la Chicco care "creste" odata cu cel mic, inca de la nastere si pana la 4 ani, combinan cel mai bun confort pentru bebe si excelenta usurinta in utilizare pentru parinti.
 
 
Caracteristici si beneficii:
- instalare intuitiva: usor de instalat, scaunul 2easy este compus din 2 elemente (baza fixa separata si scaun auto). Instalarea bazei este intuitiva si fiecare pas este usor de urmarot si mai ales vizibil. Scaunul auto se poate fixa atat cu fata, cat si cu spatele la directia de mers.
 
- adaptor special: mini-adaptorul se utilizeaza de la nastere pana la 6 kg si dispune de 2 buzunare speciale orientate sub capul si sezutul copilului pentru ca cel mic sa poata fi scos cu usurinta, chiar si atunci cand doarme, fara a-l trezi.
 
- confort: sistemul integrat in baza permite reglarea scaunului in 4 pozitii distincte, oferind confort inclusiv in timpul somnului.
 
 
Grupa 0+ (de la nastere la 13 kg)
Dupa instalarea bazei, scaunul auto poate fi pozitionat cu spatele la directia de mers. Pentru a finaliza instalarea, centura diagonala trebuie pozitionata in ghidajul albastru pentru centura. 2easy este un scaun auto tip cocon, fapt care confera pozitionarea corecta si protectia optima pentru cel mic. Intotdeauna dezactivati airbagurile cand utilizati scaunelul in masina.
 
 
Grupa 1 (de la 9 la 18 kg)
Odata ce copilul a ajuns la o greutate de 9 kg, puteti pozitiona scaunelul cu fata la directia de mers. 2easy a fost conceput "sa imbratiseze" copilul in fiecare etapa a dezvoltarii sale, oferindu-i un spatiu confortabil si sigur.
 
 
Detalii tehnice:
- dimenisiuni scaun: 58.8/66.1 cm x 41.5 cm
- dimensiuni baza 51.5 cm
- greutate: 11.8 kg