Descrierea produsului

  • Rezultat foarte bun al testului ADAC pentru scaunul auto Comfort Fix pentru nou născut
  • Scaun auto nou născut ECE grupa 0+ (până la o greutate corporala de 13 kg)
  • Compatibil cu Baza Comfort Fix Isofix
  • Spumă absorbantă de energie în zona capului şi a umerilor
  • Eliberare cu o singură mână pentru cărucioare şi Baza Isofix
  • Materiale respirabile şi de înaltă calitate
Scaunul auto pentru nou născuţi a primit rezultate foarte bune de la instituţii de testare cu renume în domeniu, ADAC: GOOD (revista 11/18).
 
Scaunul auto Hauck Comfort Fix este aprobat pentru bebeluşi de la naştere până la o greutate de 13 kg, în conformitate cu ECE 44/04. Dispune de memory foam, încercată şi testată în zona capului şi a umerilor, care a obţinut rezultate optime în testele de impact. De asemenea, au fost folosite materiale de înaltă calitate, respirabile, de tip stretch, astfel încât bebeluşul să se simtă întotdeauna confortabil în scaunul auto. Protecţia capului şi perna reductoare de unghi sunt incluse şi opţional se pot elimina când copilul creşte.
 
Scaunul auto Comfort Fix poate fi fixat într-un vehicul cu centura de prindere în 3 puncte a maşinii. Ca o alternativa, utilizati Comfort Fix in masina impreuna cu baza de fixare Comfort Fix Isofix, disponibilă separat.
 
Combinaţi scaunul auto Comfort Fix cu cărucioarele noastre Saturn R, Mars, Apollo, Rapid 4S, Rapid 4, Rapid 4X, Rapid 3R, Rapid 3, Rapid 3R Duo, Duett 3, Duett 2*,  Eagle 4S*, Sunny* si Lift Up 4*. pentru a le transforma într-un sistem inteligent Shop'n Drive.
 
Greutate: 4,30 kg