Descrierea produsului

Scaunul auto Coccolle Rhea este destinat copiilor cu o greutate cuprinsa intre 9 si 36 kg (grupele I, II si III). Este dotat cu sistem ISOFIX si curea de ancorare TopTether pentru a asigura protectie maxima in timpul calatoriilor cu masina.  Gratie sistemului ISOFIX, montarea scaunului auto este intuitiva datorita ghidajului isofix si a pictogramelor de pe lateralele scaunului.    

Scaunul auto Coccolle Rhea este confortabil pentru micutul dumneavoastra si asta datorita materialelor de calitate care ofera o protectie sporita. Acestea permit circularea aerului, impiedicand astfel transpiratia si supraincalzirea copilului.  

Caracteristici:

* Scanul are 5 pozitii de inclinare pe spate iar tetiera creste o data cu copilul avand 9 pozitii de reglare pe inaltime. Pentru grupa I sunt disponibile 5 pozitii de reglare pe inaltime a tetierei iar alte 4 nivele de ajustare sunt disponibile pentru grupa II si III, odata ce s-a indepartat centura de siguranta in 5 puncte cu care este echipat produsul.

* Centura de siguranta in 5 puncte este prevazuta cu protectii moi pentru umeri, dotate cu sistem anti-alunecare.  

* Scaunul auto indeplineste cerintele grupelor de utilizare  1, 2 si 3 fiind destinat transportului copiilor cu greutatea intre 9 si 36 kg  

* Confectionat din material textil de calitate, confortabil si care permite circulatia aerului  

* Scaunul poate fi inclinat pe 3 trepte pentru a asigura o pozitie confortabila chiar si in timpul somnului  

* Centurile scaunului au sistem de prindere in 5 puncte 

* Catarama centurilor este prevazuta cu protectie  

* Scaunul auto este dotat cu reductor detasabil pentru sezut si cap  

* Husa se poate curata in masina de spalat la temperatura de 30 °C  

* Dimensiuni: 43 x 80 x 48 (I x L x A)

* Greutate:  11 Kg

* Omologat conform ECE R44/04