Descrierea produsului

Scaunul auto Coccolle Argo este destinat copiilor cu o greutate cuprinsa intre 9 si 36 kg (grupele I, II si III). Este dotat cu sistem ISOFIX si curea de ancorare TopTether pentru a asigura protectie maxima in timpul calatoriilor cu masina.
Scaunul cu Isofix odata montat in masina devine parte integranta a acesteia, fixandu-se într-o pozitie rigida, avand ca și avantaj faptul ca, in timpul unui impact, se va comporta unitar cu restul vehiculului, fata de situatia in care scaunul este prins cu centurile mașinii. Acest sistem face ca montarea scaunului auto sa fie intuitiva datorita ghidajului isofix si a pictogramelor de pe lateralele scaunului.
Scaunul auto Coccolle Argo este confortabil pentru micutul dumneavoastra datorita materialelor de calitate care ofera o protectie si confort sporit. Acestea permit circularea aerului, impiedicand astfel transpiratia si supraincalzirea copilului.
Scaunul are 4 pozitii de inclinare pe spate iar tetiera creste o data cu copilul avand 5 pozitii de reglare pe inaltime.
Centura de siguranta in 5 puncte este prevazuta cu protectii moi pentru umeri, dotate cu sistem anti-alunecare.
Prevazut cu reductor pentru grupa de varsta I asigurand confort si siguranta pentru copii mici. Husa scaunului auto este detasabila si lavabila. In cazul petelor usor de indepartat, curatati cu o carpa umeda sau cu apa si sapun.
Coccolle Argo se poate fixa in masina cu ajutorul sistemului ISOFIX sau cu ajutorul centurilor masinii.

Specificatii :

Varsta recomandata : de la 9 luni la 12 ani

Dimensiuni (L*l*i cm) : 50*47*62 cm (75 cm inaltime maxima)

Dimensiuni interioare(cm) : 29*31 cm

Greutate maxima suportata (kg) : 36 kg

Greutate produs : 10 kg

Sistem Isofix incorporat : DA

Baza isofix : NU

Cu fata la sensul de mers : DA

Cu spatele la sensul de mers : NU