Descrierea produsului

Toate calatoriile, indiferent ca vor fi scurte sau lungi, cu siguranta ca vor fi mai bune de acum incolo. Spuma speciala de sezut a scaunului pentru copii Mako se adapteaza perfect formei corpului copilului dvs. oferind suport ergonomic. Cu acest nivel de confort al scaunului, micul explorator nu va dori nici macar sa iasa din masina pentru o inghetata. Si nici nu este necesar sa o faca, deoarece o poate manca linistit, in scaunul auto, aceasta deoarece husa textila a scaunului auto este detasabila si lavabila. Doar printesele si soferii de curse beneficiaza de un asemenea confort !

Tetiera reglabila pe inaltime:
Ofera posibilitatea ajustarii constante a tetierei pe masura ce copilul creste si faciliteaza o pozitie ergonomica de sezut.

i-Size
Testat și aprobat în conformitate cu cel mai nou standard (UN R129) pentru siguranta maxima

SISTEM AUDIO
Difuzoare integrate in tetiera scaunului pentru copii si o conexiune audio, permit micilor calatori sa se bucure de cele mai bune momente distractive, fara ca parintii sa fie nevoiti sa asculte jocul sau muzica preferata, a copilului in partea din fata a vehiculului. In acest fel, copiii isi pot relaxa capul, stand rezemati, acesta fiind protejat de tetiera.

SISTEM DE VENTILARE AER
Aerul proaspat mentine confortul. Acest lucru este asigurat de fantele din carcasa exterioara si de insertiile tip plasa din husa scaunului, care permit circulatia continua a aerului. Un nivel mai mare de confort este imposibil. Fie ca sunt intr-o calatorie rapida pentru a vizita bunicii sau cu intreaga familie in vacanta de vara, micii exploratori sunt purtati in cea mai buna dispozitie, indiferent de cat de lunga este calatoria.

Spuma pentru scaune:
Se adapteaza perfect formei corpului copilului dvs., oferind cel mai înalt nivel de confort

Protectie laterala avansata (ASP):
Protectiile detasabile pot fi fixate rapid si simplu pe scaunul copiilor. In cazul unei coliziuni laterale, protectiile absorb energie si reduc forta care ar actiona asupra copilului. Ca atare, acestea ofera o protectie maxima. In acest scop, va recomandam sa instalati intotdeauna protectiile pe partea usii apropiate scaunului, pentru a oferi cea mai buna protectie posibila, in orice masina.

REGLABIL PE INALTIME
Deoarece sunt in continua crestere, o postura ergonomica este esentiala pentru copii. Spatarul reglabil in inaltime, cu tetiera integrata si ghidajul optimizat pentru centura, permit un confort maxim al scaunelor, sustinand o postura sanatoasa, aducand astfel un plus de siguranta in fiecare calatorie.

Protectii pentru umeri:
Datorita reglarii pe inaltime a spatarului, partile captusite - Smart Protection - din dreptul umerilor, se regleaza la inaltimea copilului si asigura protectie micilor aventurieri, acestia calatorind confortabil si in siguranta. Aripile Smart Protection cresc odata cu copilul, datorita spatarului reglabil - pana la aproximativ 12 ani sau o inaltime de 150 cm, furnizand suport adecvat si siguranta maxima in caz de coliziune laterala.

Extensie reglabila pentru picioare

Spatar adaptabil:
Spatarul se adapteaza conturului scaunelor vehiculului.

Conectori ISOFIX:
Amplasarea rapida si sigura, stabilizand optim scaunul pentru copii in vehicul

Caracteristici tehnice:
Greutate: 7 kg
Dimensiuni exterioare ale scaunului: 44/47/60.5 - 80.5 cm
Aprobari:
Scaunele auto din categoria UN R129/02, categoria "I-Size" - pentru copii cu inaltimea cuprinsa intre 100 si 135 cm
Scaunele auto din categoria UN R129/02, categoria "vehicle specific" - pentru copii cu inaltimea cuprinsa intre 135 si 150 cm