Descrierea produsului

Cel mai important aspect ce trebuie luat in considerare in momentul achizitionarii unui scaun auto este numai si numai siguranta copilului. Scaunul auto nu este doar un accesoriu care ne ajuta sa evitam o amenda, este acel sistem care salveaza vieti. Din acest motiv trebuie sa luam in considerare mai multe aspecte pentru a alege un model potrivit stilului de viata, dar si care indeplineste caracteristicile importante de siguranta.

Modelul de scaun auto Shock Reducer de la Sun Baby, pe langa caracteristicile obisnuite ale scaunelor auto, are si tehnologia Cuddle Me - Shock Reducer, care consta in spuma poliuretanica introdusa in marginile scaunului, care pe langa confortul ridicat ofera si protectie marita in cazul unui impact lateral.

Pentru a veni in intampinarea parintilor, cu ajutorul scaunului auto de la Sun Baby putem raspunde la cele mai des intrebari intalnite:
Ce garanteaza siguranta copilului meu? - In cazul unui impact, datorita sistemului Isofix scaunul nu se deplaseaza in fata, iar centura de prindere in 5 puncte nu permite deplasarea copilului in fata. 
In cazul calatoriilor lungi, copilul meu va avea pozitie confortabila de somn? - Da va avea, datorita interiorului spatios si treptelor de reglare a spatarului
Cand copilul creste, scaunul ii va oferi siguranta? - Da, spatarului inalt, capul copilului va fi protejat in permanenta
In cazul zilelor toride de vara, copilul va transpira? - Materialul textil din care este fabricat scaunul, pe langa faptul ca este placut la atingere si moale, permite circulatia aerului astfel impiedica supraincalzirea. Pernitele reductoare ofera un nivel de confort ridicat, iar cand copilul creste acestea se pot indeparta.
Cum voi reusi sa instalez scaunul in masina? - Foarte simplu. Sistemul Isofix se conecteaza la sistemul Isofix al masinii, se fixeaza in partea de jos a banchetei din spate a masinii, cu chinga de legatura din spatele scaunului auto.

Caracteristici:
bullet cadrul este fabricat din material plastic de densitate mare ce ii confera rezistenta
bullet tija spatarului si accesoriile sistemului de centuri sunt fabricate din metal
bullet materialul textil este fabricat in asa fel incat sa permita circulatia aerului, impiedicand astfel supraincalzirea
bullet pernitele reductoare contin in interior burete de densitate mare, pentru a oferi un confort ridicat
bullet dotat cu sistem Isofix care se conecteaza la sistemul Isofix al masinii care se afla pe bancheta din spate, iar cu ajutorul carligului scaunul auto se stabilizeaza in partea din spate a banchetei.
bullet dotat cu sistem Cuddle Me - Shock care consta in spuma poliuretanica introdusa in marginile scaunului, care pe langa confortul ridicat ofera si protectie marita in cazul unui impact lateral.
bullet tetiera este reglabila in 5 trepte de inaltime, in functie de inaltimea copilului si cu ajurtorul sistemului Side Bumper, capul copilului este protejat in permanenta
bullet centura de siguranta cu prindere in 5 puncte
bullet centura este protejata cu un strat de silicon, astfel ramane in permanenta in pozitia corecta
bullet spatarul poate fi reglat din baza in 5 trepte oferind pozitie de somn
bullet husa este detasabila si se poate curata in masina de spalat la 30 grade Celsius

Date tehnice:
bullet Categoria 9-25 kg, compatibil cu grupa I (9-18 kg), grupa II (15-25 kg
bullet Dimensiuni scaun: 75 x 46 x 48 cm (inaltime x latime x adancime)
bullet Inaltime spatar: 64 cm
bullet Latime spatar: 27 cm
bullet Latime sezut: 28 cm
bullet Adancime sezut: 29 cm
bullet Greutate scaun: 11.75 kg
Fabricat dupa noile reglementari Europene cu privire la siguranta copilului ECE-R44/04