Descrierea produsului

DUALFIX 3 i-SIZE & BAZA iSENSE
3 luni - 4 ani | 61 - 105 cm | 18 kg
 
DUALFIX 3 i-SIZE cu BAZA FLEXIBILA iSENSE este o combinatie excelenta, creand un sistem modular de scaun auto ce preia din caracteristicile extraordinare ale premiatului DUALFIX i-SIZE si avand in plus noul interior iluminat.
DUALFIX 3 i-SIZE face clic cu usurinta pe BAZA FLEXIBILA iSENSE, oferind protectie superioara si confort pentru viitoarele calatorii.
 
Daca intentionati sa va mariti familia in viitor, BAZA FLEXIBILA iSENSE poate fi utilizata si ulterior cu scoica BABY-SAFE iSENSE.
 
Depozitare usoara
Stim ca parintii copiilor mici au de depozitat o multime de articole pentru bebelusi, asa ca am proiectat aceasta baza avand in vedere depozitarea convenabila.
Piciorul de sprijin se pliaza, astfel incat sa il puteti impacheta cu usurinta in portbagajul masinii sau acasa.
Prin rabatarea piciorului sub scaun, acest lucru dezactiveaza si sunetul de securitate de pe piciorul de sprijin pentru a oferi o solutie de depozitare pasnica.
 
Bara de recul nu numai ca ajuta la prevenirea inclinarii scaunului auto, dar poate fi reglata si cu 8 grade.
Acest lucru va permite sa reglati cu usurinta bara de recul pe spatarul scaunului vehiculului si ofera copilului dumneavoastra 10% din spatiul suplimentar pentru picioare.
 
 
Optimizarea unghiului reglabil
La autoturismele cu bancheta mai inclinata, capul copilului dumneavoastra ar putea sa se incline catre piept cand este fixat in scaun mai ales atunci cand adorm.
Cu BAZA FLEXIBILA iSENSE puteti regla cu usurinta unghiul scaunului auto in sase pozitii diferite, pentru a oferi o pozitie mai ergonomica, dar sigura, a copilului dumneavoastra in orice calatorie si în orice masina.
 
 
Sistemul ISOFIX Britax Römer Pivot Link
In caz de impact, sistemul nostru brevetat Pivot Link ISOFIX directioneaza forta mai intai in jos, in scaunul vehiculului si apoi inainte - reducand mult riscul de ranire a capului si gatului micutului.
 
 
Piciorul de sustinere ofera o stabilitate suplimentara pentru baza prin podeaua vehiculului.
Minimizeaza inclinarea si miscarea de rotatie si reduce fortele de miscare inainte exercitate asupra copilului dumneavoastra intr-o situatie de accident, contribuind la protejarea acestuia.
Pentru o instalare sigura, piciorul de sprijin poate fi ajustat pentru a se potrivi cu inaltimea cea mai buna pentru masina dvs.
Indicatorul usor de citit va arata cand piciorul de sprijin este pozitionat ferm pe podeaua vehiculului, trecand de la rosu la negru cand este instalat corect. In plus, piciorul de sprijin va va notifica cu un sunet daca nu este instalat corect.
 
Sistemul ajustabil ISOFIX permite extinderea bratelor ISOFIX, astfel incat sa se poata monta sau demonta cu usurinta BAZA FLEXIBILA iSENSE din punctele de ancorare ISOFIX ale masinii.
Dupa fixarea bratelor ISOFIX, impingeti baza pana cand atinge spatele scaunului vehiculului.
 
 
Rotatie 360 de grade
Copilul dvs. poate fi usor asezat in scaun datorita functiei de rotatie care va permite sa rotiti scaunul auto catre usa.
Va recomandam sa il pastrati pe cel mic orientat cu spatele la sensul de mers cat mai mult timp posibil, trecerea la poziaia orientata cu fata la sensul de mers este rapida si usoara atunci cand copilul dumneavoastra este suficient de mare.
Cu o singura apasare a unui comutator din partea de jos a bazei, puteti, de asemenea sa rotiti scaunul la 360 de grade.
 
Orientare cu spatele la sensul de mers extinsa
Scaunele auto orientate cu spatele la sensul de mers ofera cea mai buna protectie in cazul unei coliziuni frontale - cel mai frecvent tip de accident pe drumuri.
In cazul unei coliziuni frontale cu un scaun orientat cu spatele la sensul de mers, foreele de lovire sunt directionate catre spatele scaunului, in timp ce energia ramasa este raspandita uniform pe cap, gat si partea superioara a corpului.
Cu un scaun orientat cu fata la sensul de mers, energia impactului este distribuita diferit pe structura scaunului si pe sistemul de prindere - avand ca rezultat un impact mai mare al energiei asupra corpului copilului.
Va recomandam ca cei mici sa mearga cu spatele la sensul de mers cat mai mult timp posibil.
 
Pozitii multiple de inclinare
Pastrarea confortabila a copilului in timpul calatoriei este o necesitate.
De aceea, acest scaun a fost proiectat cu mai multe pozitii de inclinare, atat la pozitionarea cu fata cat si cu spatele la sensul de mers, pe care le puteti regla cu usurinta - oferind o calatorie fara stres cu un copil fericit.
 
Protectie superioara impotriva impactului lateral
Sistemul integrat SICT din interior ofera copilului dvs. o protectie superioara in cazul unei coliziuni laterale.
SICT-ul din interior va tine copilul departe de impact, absorbind in acelasi timp socul acestuia.
Nu trebuie sa adaptati sau sa reglati nimic - SICT-ul din interior este intotdeauna gata cand aveti nevoie de el.
 
Tetiera in forma de V
Conceputa special pentru a controla miscarea capului copilului dumneavoastra, tetiera noastra in forma de V asigura o protectie optima in caz de coliziune laterala, oferind in acelasi timp confort maxim.
In plus, tetiera si centurile pot fi ajustate cu usurinta din fata scaunului pentru a se potrivi cu inaltimea copilului dumneavoastra.
 
Centura in 5 puncte
Credem ca centura in 5 puncte este cel mai sigur mod de a va asigura copilul intr-un scaun auto, deoarece il mentine in siguranta si strans in scaunel.
In cazul unei coliziuni, centurile distribuie fortele impactului pe 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una intre picioare.
Acest lucru va ajuta sa va protejati copilul din toate directiile de impact.
 
Protectie pentru piept moale din neopren
Noile noastre protectii pentru piept din neopren, moi, se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastra.
Acestea contribuie la reducerea miscarii copilului dvs. in cazul unei coliziuni si adauga un confort mai mare centurilor cu 5 puncte.
In plus, pot fi indepartate cu usurinta pentru spalare fara a deranja centurile scaunelului.
 
Husa detasabila
Lucrurile pot deveni destul de dezordonate pe drum.
Bauturile se pot varsa sau copiii pot avea rau de masina.
De aceea, am proiectat o husa de scaun lavabila, care poate fi scoasa cu usurinta fara a scoate centurile, astfel incat sa puteti curata rapid.
 
DUALFIX 3 i-SIZE & BAZA iSENSE
Caracteristici:
Siguranta si confort de ani de zile
DUALFIX 3 i-SIZE se potriveste copiilor de la trei luni pana la patru ani - adaptandu-se la micutul dvs. pe masura ce creste pentru a asigura confort si protectie continua.
Permite atat deplasarile orientate cu spatele, cat si cu fata la sensul de mers, facand tranzitia rapida si usoara atunci cand copilul dvs. este suficient de mare.
Pentru un confort maxim, puteti comuta cu usurinta intre sase pozitii de inclinare ergonomice.
 
Cea mai buna protectie - in fiecare zi
Siguranta copilului dvs. este prioritatea noastra principala. De aceea, pastram standardele noastre interne mai exigente decat cele din actualul standard ECE R129 (i-Size).
DUALFIX iSENSE este echipat cu un numar mare de caracteristici inovatoare de siguranta: sistemul optimizat de protectie la impact lateral SICT din interior care ofera siguranta superioara in cazul unei coliziuni laterale.
In combinatie cu BAZA FLEXIBILA, sistemul nostru brevetat Pivot Link ISOFIX va protejeaza copilul in orice fel de accident, indiferent daca este din fata, din lateral sau din spate. Aceasta este linistea sufleteasca pe care va puteti baza.
 
 
Calitate – Fabricat în Germania
Mentinerea tuturor copiilor în siguranta este indemnul care ne conduce în fiecare zi.
Pentru a garanta cea mai inalta calitate, mentinem întregul proces de dezvoltare a produsului in laboratoarele noastre - de la ideea initiala pâna la produsul finit.
Si ne stabilim standardele mai ridicate decat cele cerute de lege si efectuam teste regulate pentru scaunele noastre auto in instalatia noastra de ultima generatie de teste de impact.
Asa ne asiguram ca fiecare copil este intotdeauna în siguranta.