Descrierea produsului

gb Vaya i-Size completeaza gama de scaune auto gb Platinum. Recent certificat ADAC cu titlu de BEST IN HIS CLASS, gb Vaya a fost creat pentru a oferi siguranta maxima in timpul calatoriilor cu masina cu un sistem rotativ 360° incorporat pentru a facilita accesul in masina al bebelusului si al parintelui.
Scaunul auto inovativ, gb Vaya i-Size este prevazut cu un sistem de control al directiei care impiedica pozitionarea scaunului cu fata la sensul de mers mai devreme de 16 luni si 76 cm inaltime.

 

 

Gb Vaya i-Size are 12 pozitii de ajustare a tetierei pentru a tine pasul cu ritmul de crestere al copilului tau.
 

 

 

 

 

 

 

 

Parintele poate avea incredere in siguranta oferita de gb Vaya i-Size datorita sistemului integrat de protectie la impact lateral care are rolul de a absorbi energia rezultata in urma unei coliziuni laterale. Sistemul integrat de protectie la impact lateral se poate utiliza indiferent daca scaunul este pozitionat cu fata la sensul de mers sau cu spatele la sensul de mers.

 

 

 

Expertii in domeniu cunosc cat de sensibile sunt zonele gatului si a capului dezvoltand astfel  tehnologia de reducere a energiei (ER-TECH). ER-TECH se activeaza in momentul unui impact atunci cand scaunul este pozitionat cu fata la sensul de mers activand o miscare progresiva a tetierei in jos pentru a limita zona de expunere a gatului la fortele generate de coliziune.
Siguranta si confort oriunde ai calatori!

 

 

 

 

Sistemul ISOFIX este intuitiv si usor de folosit datorita tehnologiei „One-Click” facilitand instalarea scaunului auto in masina reducand sansele la zero a unei instalari incorecte.

 

 

 

 

 


 

 

Functia de inclinare ii permite bebelusului sa aiba un somn confortabil in timpul calatoriilor cu masina. Scaunul auto are 5 pozitii de inclinare atunci cand este folosit cu spatele la sensul de mers (rearward-facing)  si 3 pozitii cand este utilizat cu fata la sensul de mers (forward facing).

 

 

 

 

 

Sistemul de centuri de siguranta in 5 puncte a scaunului auto gb Vaya i-Size a fost gandit astfel incat sa sporesca confortul si siguranta bebelusului si sa usureze utilizarea lui implementand clipsuri magnetice pe lateralele scaunului cu rol de sustinere a cataramelor centurii pana cand parintele pozitioneaza bebelusul in scaun.
#sigurantacuspateleladirectiademers
#sistemrotativ360
#sistemdecontrolaldirectiei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varsta recomandata de la 0 luni
Baza isofix DA
Sistem Isofix incorporat DA
Greutate produs 17 kg
Cu fata la sensul de mers DA
Cu spatele la sensul de mers DA