Descrierea produsului

  • scaun auto bebelusi i-Size potrivit pewntru o inaltime intre 40 - 85 cm
  • Sistem de protectie laterala modulara pentru siguranta maxima
  • Utilizabil cu Baza iPro
  • Fixabil si cu centurile auto cu prindere in 3 puncte (pana la 13 kg)
  • Compatibil cu carucioarele Apollo si Saturn R - fara adaptor

Scaunul auto iPro Baby a fost aprobat in conformitate cu cea mai recenta normativa i-Size R 129. Poate fi folosit pentru o inaltime a corpului intre 40 - 85 cm si, prin urmare, pentru o lunga perioada de timp. Impreuna cu iPro Kids, iPro Baby face parte din seria iPro hauck. Prin urmare, ambele scaune auto pot fi fixate pe aceeasi baza universala iPro Base. Si mai mult: iPro Baby poate fi deasemenea utilizat in combinatie cu carucioarele noastre Apollo si Saturn R. Alternativ, cu ajutorul adaptorilor, este compatibil cu toate modelele de carucioare care dispun de o corespondenta Maxi Cosi.

Scaunul auto pentru bebelusi, iPro Baby este deosebit de sigur datorita conceptului sau de siguranta multi-strat Multi Layer Safety Concept, realizat din materiale care absorb eficient socurile. Acestea ofera protectie exceptionala in zona capului, gatului, pieptului si a abdomenului.

In plus, au fost folosite materiale de inalta calitate care lasa pielea sa respire pentru a oferi un confort maxim micutului dumneavoastra. Scaunul are o centura de prindere in 3 puncte si este ajustabil in inaltime si astfel adaptabil la dimensiunea copilului. Insertiile suplimentare sunt utilizabile in mod individual si usor de indepartat, la fel ca si insertia nou nascut pentru sezut. iPro Baby are o greutate mica si astfel este usor de transportat chiar si cu copilul, in timp ce manerul de inalta calitate din aluminiu este usor captusit.

Atunci cand este utilizat in masina, iPro Baby poate fi fixat cu centura autovehiculului sau cu Baza iPro disponibila separat. Aceasta baza este utilizabila la autoturisme cu conectori ISOFIX sau cu scaunele auto i-Size.

Recomandarea noastra!

Mixati si potriviti! Atunci cand utilizati Baza iPro deja in combinatie cu scaunul de masina tip scoica iPro Baby, puteti sa o pastrati si sa o combinati cu scaunul auto iPro Kids, mai tarziu.

 

 iPro Baby este completarea perfecta pentru carucioarele si seturile Apollo / Apollo Duo si Saturn R / Saturn R Duo. Combinandu-le rezulta un sistem Shop’n Drive agil. Scaunul pentru masina poate fi inlaturat cu o singura mana si va permite sa lasati copilul sa-si continue somnul atunci cand il duceti de la carucior in masina.