Descrierea produsului

Scaunul evolutionar pentru copii Jane Grand cu sistem Isofix este conceput pentru a proteja copilul in mod eficient o perioada indelungata de timp, de la aproximativ 1 an pana la aproximativ 12 ani. Scaun pentru grupa 1-2-3, destinat sa se adapteze si sa creasca impreuna cu copilul.

Se instaleaza usor si rapid in masina cu sistemul Isofix, copilul fiind mereu protejat multumita celui de-al treilea sistem de prindere, Top Tether, acesta fiind un sistem de prindere in mod suplimentar cu centura proprie a scaunului, pentru prevenirea rotirii scaunului in caz de impact.

Jane Grand a fost aprobat ca scaun auto pentru copii conform normei de omologare ECE 44/04 si in acelasi timp a fost conceput si creat pentru a fi omologat conform noii norme i-SIZE.

 

Beneficiile utilizarii scaunului Grand Isofix :

-          scaun cu sistem isofix si in plus cu Top Tether pentru prevenirea rotirii scaunului in caz de impact.

-          fixare rapida si eficienta in masina in sistemul isofix si aproape imposibil de instalat gresit.

-          perioada de utilizare indelungata, greutatea 9 – 36 kg sau aproximativ de la 1 an pana la 12 ani.

Sistem de prindere al scaunului in autovehicul:

-          in sistemul isofix universal al masinii si suplimentar cu centura suplimentara Top Tether. Pentru a verifica daca autovehicolul este prevazut cu sistem de ancorare Top Tether, a se citi manualul masinii.

-          pozitionat cu fata la directia de mers, pe bancheta din spate sau pe scanul din dreapta soferului, caz in care airbag-ul frontal (in cazul in care masina este prevazuta cu airbag) trebuie sa fie dezactivat.

Sisteme de reglare ale scaunului auto:

-          spatar reglabil 3 pozitii, sistemul de reglare fiind foarte usor accesibil.

-          tetiera reglabila pe inaltime, multiple pozitii.

-          hamurile de siguranta proprii se ajusteaza automat in functie de pozitia tetierei.

Sisteme de siguranta ale scaunului auto:

-          sistemul isofix rigid ofera siguranta sporita atunci cand scaunul este utilizat in mod corect.

-          sistem Top Tether pentru prevenirea rotirii scaunului.

-          material absorbant pentru protectie in caz de impact lateral.

-          hamuri de siguranta proprii cu prindere in 5 puncte pentru grupa 1.

-          sistem special conceput pentru ascunderea hamurilor de siguranta cand se face trecerea de la grupa 1, la grupa 2 / 3. Acest sistem previne orice eroare care ar putea afecta siguranta.

Confort:

-          sistem de circulare a aerului pentru a evita pe cat posibil transpirarea copilului in timpul utilizarii scaunului.

-          baza este realizata din material plastic bine finisat, pentru a evita distrugerea husei masinii.

Perioada de utilizare:

-          grupa 1 (greutatea 9 – 18 kg sau aproximativ de la 1 an pana la 4 ani), copilul este asigurat cu hamurile proprii ale scaunului.

-          grupa 2 / 3 (greutatea 18 – 36 kg sau aproximativ de la 4 an pana la 12 ani), copilul este asigurat cu centurile de siguranta ale masinii.

Detalii tehnice Grand Isofix:

-          garantie: 2 ani

-          omologat conform normei ECE 44/04 si conceput pentru a putea fi omologat conform normei i-SIZE. Pentru a constata daca un scaun auto este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare aplicata pe scaun.

-          producatorul isi rezerva dreptul de a aduce imbunatatiri modelelor proprii, fara a anunta aceste modificari in prealabil.