Descrierea produsului

* Cruiserfix 3 are inclus sistem Isofix si este potrivit pentru grupele 2-3 (15-36 kg), se poate utiliza de la aprox 3 ani pana la 12 ani.

* Fata de modelul anterior, noul Cruiserfix 3 are protectiile laterale imbunatatite pentru o siguranta sporita, astfel acesta intruneste noile reglementari de siguranta  ECE-R44/04 (Supplement 10). Cruiserfix 3 fabricat este in concordanta cu ultimele standarde de siguranta.

* Cruiserfix 3 are un sistem unic de ajustare cu o singura mana, atat in inaltime, cat si pe latime. Practic, scaunul creste odata cu micul pasager. A fost adaugata o caracteristica noua si anume un indicator la nivelul tetierei, pentru a stii cand este nevoie sa modificati inaltimea scaunului (cand copilul a mai crescut).

 * Sistemul Isofix de conectori retractabili a fost imbunatatit: datorita sistemului retractabil, conectorii K-FIX+ pot fi retrasi rapid si usor in interiorul scaunului auto. Datorita acestui fapt scaunul auto poate fi utilizat si in automobile fara prinderi Isofix. De asemenea, la noul model Cruiserfix 3, acesti conectori sunt mai lungi, permitand astfel o conectare mai usoara in bancheta. O alta noutate este faptul ca sistemul K-FIX+ are o miscare laterala care face posibila miscarea scaunului auto pentru a avea acces facil la conectarea centurii auto (ceea ce este de folos daca aveti mai multe scaune auto pe bancheta din spate). Cea mai importanta caracteristica a noului sistem K-FIX+ este miscarea laterala, care in cazul unui impact lateral va misca scaunul auto spre interior, indepartandu-l de zona de ciocnire. Astfel,”jocul” pe care il prezinta scaunul auto dupa conectarea in bancheta este normal si nu are implicatii negative asupra sigurantei.

* Husa scaunului Cruiserfix 3 este fabricata in zonele sensibile la caldura din materialul special Thermotex, cu un sistem unic de circulatie a aerului, care permite pielii micutului sa respir. Husa are zone captusite cu materiale soft pentru un confort sporit. materialele husei ajuta la reglarea temperaturii la nivelul corpului copilului. Acestea absorb umezeala din jurul copilului, sporesc circulatia aerului. Husele pot fi indepartate pentru a fi spalate manual la 30 grade.

* Siguranta maxima - scaunul Kiddy Cruiserfix 3 este captusit in zona capului si a umerilor cu materiale care absorb extrem de bine socul in caz de impact: materialul tip fagure de miere (Honey Comb v2) asigura cea mai buna protectie posibila in caz de impact lateral.

* Sezutul este extensibil in adancime pe trei pozitii si are, pe langa rolul de a asigura mai mult confort, si pe acela de a preveni alunecarea copilului pe sub centura in caz de impact.

* Scaunul este dotat cu ghidaj pentru centura de siguranta, pentru o instalare cat mai facila si mai corecta.

* Prinderea copilului in scaunul auto se face cu centura in 3 puncte a automobilului. Copilul este mai bine protejat in caz de impact, datorita tehnologiei integrate Kiddy Shock Absorber, care capteaza presiunea ce actioneaza asupra centurii de siguranta in cazul unui impact sau al franarii bruste.

*  Husele au un design modern si zone reflectorizante.

*Husa este fabricata din Polyester 100% (PET).

 Greutate aprox. 7,6 kg

Dimensiunile minime (l x H x Adancime): 55cm x 65 cm x 45 cm

Dimensiunile maxime (l x H x Adancime): 64cm x 83 cm x 50 cm