Descrierea produsului

KIDFIX i-SIZE
Grupa de varsta 2/ 3 | 4 ani - 12 ani | 100 - 150 cm | 15 - 36 kg
 
Noua generatie KIDFIX i-SIZE a fost dezvoltata în parteneriat cu principalii producatori de masini, pentru a oferi copilului tau siguranta maxima în calatorie.
Este dotat cu tehnologiile  XP-PAD si SecureGuard pentru protectia la impact frontal, în timp ce noul design SICT va protejeaza copilul de coliziuni laterale.
Gaurile de ventilatie a aerului asigura circulatia aerului pentru a mentine confortul copilului dumneavoastra cat mai mult timp.
* Cel mai sigur KIDFIX pâna în prezent conform testelor interne, Britax Römer 2021
 
Sezut reproiectat pentru performanta superioara la impact
 
Lucrand in strans parteneriat cu principalii producatori auto, sezutul a fost reproiectat pentru reducerea tensiunii din zona gatului cu pana la 10%. *
* Testele interne Britax Romer cu un manechin Q10, reprezentand un copil in medie de 10 ani
 
Protectie unica pentru gat si piept
In ciuda unei planificari bune si a condusului atent, nu va puteti pregati niciodata pentru o coliziune.
Pentru a proteja zona sensibila a gatului copilului dumneavoastra in caz de impact frontal, Britax Romer a dezvoltat o protectie din spuma care amortizeaza socurile.
Previne impactul din zona barbiei a copilului dumneavoastra, absorbind pana la 30% * din energie. Miscarea sacadata a capului inainte este redusa si gatul este protejat.
In acelasi timp, asigura o protectie suplimentara in jurul marginilor centurii de siguranta.
* Testele Britax Romer 2019
 
Protectie avansata impotriva impactului lateral - SICT
SICT-ul nostru ofera protectie superioara copilului dumneavoastra in cazul unei coliziuni laterale.
Reduce fortele de impact minimizand distanta dintre masina si scaunul masinii deformandu-se pentru a absorbi energia inainte ca aceasta sa ajunga la cel mic.
Pentru a beneficia de protectie, pur si simplu adaptati SICT-ul pe partea laterala a scaunului auto cel mai apropiat de usa. SICT-ul reduce fortele de impact lateral cu pana la 40% *
* Testele si simularile interne Britax Romer
 
SecureGuard
SecureGuard va ajuta sa protejati zona abdominala delicata a copilului dumneavoastra adaugand un punct de contact suplimentar - un al 4-lea - la centura de siguranta cu 3 puncte.
Prin mentinerea centurii abdominale intr-o pozitie optima peste oasele pelviene ale copilului dumneavoastra, SecureGuard ajuta la reducerea fortelor abdominale in cazul unei coliziuni frontale cu pana la 35% *.
In acelasi timp, permite copilului libertatea de miscare în timpul calatoriei.
* Testele interne Britax Romer cu un manechin Q6, reprezentand un copil in medie de 6 ani
 
Tetiera ergonomica si usor de reglat
Tetiera noastra este conceputa special pentru confortul copiilor mai mari si poate fi ajustata cu usurinta la pozitia corecta.
Marcajele utile din spatele tetierei ii ghideaza pe parinti sa gaseasca inaltimea corecta a tetierei de fiecare data cand schimba scaunul dintre masini sau transporta mai multi copii in acelasi scaun.
 
Spatar cu protectie marita
Spatarele noastre cu protectie marita va protejeaza copilul in 3 moduri: carcasa scaunului asigura protectie de la cap la sold a copilul dvs., mai ales in cazul unui impact lateral, ghidajele superioare si inferioare ale centurii asigura pozitionarea corecta a centurii de siguranta, iar tetiera capitonata ofera siguranta si confort pentru capul si gatul copilului dumneavoastra.
 
Caracteristici:
 
Protectia experta
Noul KIDFIX i-SIZE a fost proiectat si aprobat conform noului standard i-Size, facandu-l cel mai sigur KIDFIX * de pana acum.
Fiecare caracteristica a scaunului a fost dezvoltata avand în vedere un singur lucru - protectie maxima.
Tehnologiile  XP-PAD, SICT si SecureGuard, combinate acum cu sezutul reproiectat pentru o performanta optima la impact, oferind o protectie completa.
* Cel mai sigur KIDFIX pâna în prezent în timpul testelor interne, Britax Römer 2021
 
Confortul si viabilitatea sunt esentiale
Confortul si caracterul practic sunt asigurate cu KIDFIX i-SIZE.
Husa din material moale captusita generos si orificiile de ventilatie a aerului amplasate cu atentie pe carcasa asigura copilului dumneavoastra confortul pe toata durata calatoriei.
Designul subtire al scaunului permite instalarea a trei scaune KIDFIX i-SIZE in partea din spate a unei game largi de masini, în timp ce marcajele tetierei îi ajuta pe parinti sa gaseasca de fiecare data înaltimea potrivita a tetierei.
 
Calitate durabila - grija pentru lumea în care cresc copiii nostri
KIDFIX i-SIZE, proiectat inteligent, cantareste cu 1,3 kg mai usor decat predecesorul sau si este proiectat si fabricat in Germania - reducand distanta rutelor si minimizand impactul asupra mediului.
De asemenea, ne-am înlocuit ambalajele cu optiuni sustenabile: veti gasi KIDFIX i-SIZE ambalat în pungi vegetale si cutii reciclate din surse responsabile.
Chiar si etichetele pe care le folosim pentru a atasa informatii despre produs sunt biodegradabile ,descompunandu-se in materiale naturale din sol.
 
 
Dimensions (H x W x D)
63 – 83 x 48 x 42 cm
Greutate6.7 kg