Descrierea produsului

NOU!2020

Un scaun multifunctional unic, al carui design special va completa orice interior la moda.
Functionalitatea 4 in 1 face din acest scaun unul versatil potrivit diferitelor stadii de varsta in care este folosit:
- scaun de masa
- scaun inaltator
- scaun mic cu spatar
- scaun tip taburet
 

Scaun de masa

Atunci cand copilul poate sa stea in fundulet si incepe diversificarea, se da startul unei etape minunate in evolutia lui, cand incepe sa fie interesat de tot ceea ce se intampla in jur si doreste sa experimenteze singur cat mai multe lucruri. Acum este momentul in care are nevoie de un scaun de masa sigur si confortabil pentru ca cel mic sa se bucure de noile experiente.
Noul scaun de masa Espiro Sense a fost creat pentru a oferi confortul necesar pentru cei mici si inistea parintilor ca le pot oferi independenta de care acestia au nevoie.
 
Scaun inaltator
Pe masura ce timpul trece, copiilor le place sa fie si mai independenti si se bucura atunci cand parintii subliniaza cat de repede au crescut si ca au trecut la categoria "copii mari".
Scaunul Espiro Sense se poate usor transforma in scaun inaltator pentru copii mai mari.
Datorita picioarelor inalte si a suportului pentru sezut, copilul se simte mai inalt si maturizat in timp ce se poate inca securiza in centura cu prindere in 3 puncte.
 
Scaun mic cu spatar sau taburet
Dupa varsta de 1 an si jumatate copilului ii place sa petreaca timp la masuta sau biroul sau special unde mananca, deseneaza si se joaca. Un astfel de centru de activitati necesita un scaun confortabil si usor folosit si de mutat de catre micul explorator. Espiro Sense poate deveni in cateva minute prin simpla micsorare a picioarelor, un scaunel cu spatar sau taburet ce se poate folosi cu usurinta in orice camera.
 
 
Caracteristici:
- centura de siguranta cu prindere in 5 sau 3 puncte in functie de modul in care este folosit
- suport de masa detasabil - scaunul de masa poate fi folosit si direct la masa adultilor. Intregul blat poate fi detasat cu usurinta datorita butoanelor ergonomice din lateral. Blatul este realizat din platic rezistent, usor de curatat cu o carpa umeda
- scaunul are o bariera superioara ce ofera protectie suplimentara copiilor mici atunci cand este indepartat blatul de masa
- tavita suplimentara ce se poate indeparta cu usurinta pentru a fi spalata. Poate fi spalata si in masina de spalat vase.
- insertie moale detasabila din piele ecologica usor de curatat cu o carpa umeda
- scaunel suport detasabil pentru a putea fi folosit ca si inaltator
- picioarele pot fi ajustate pe 2 lungimi. La inaltimea mica, acesta se poate folosi ca scaunel mic pentru camera copilului
- picioarele din spate sunt dotate cu roti ajutatoare pentru a putea fi usor de deplasat dintr-un loc in altul prin simpla inclinare a acestuia. Toate picioarele au protectie antiderapanta.
- suport pentru picioare reglabil in 3 pozitii pentru a putea fi potrivit in functie de inaltimea pe care o are copilul
- picioarele si suportul de picioare sunt realizate din lemn de fag rezistent si de calitate.
Combinatia de materiale si designul elegant il face potrivit pentru orice interior, fie ca este clasic sau modern.
 
 
 
Greutate: 5.9 kg
Inaltime, lungime, latime totala scaun de masa: 97 x 61 x 59 cm
Inaltime, lungime, latime scaunel suport: 40 x 28 x 27 cm
Varsta recomandata: 6 luni +