Descrierea produsului

Multpremiatul turn de activitati FunPod se transforma acum si in scaun de masa prin simpla introducere si fixare a unui scaun pentru copii cu perna pentru sezut, cu centura de siguranta si tavita pentru varste mai mici. 

Este un sistem 5 in 1 testat si certificat la toate standardele de siguranta pentru copii, cu o garantie de 5 ani de la producator care acopera varste de la 6 luni la 5 ani.

1. Turn de activitati FunPod - ajutorul nelipsit din bucatarie sau la orice activitate in siguranta impreuna cu cel mic in dreptul unei mese. Poate fi folosit de la 1 la 5 ani cu ajutorul treptei reglabile pe inaltime.

2. Scaun de podea pentru copii cu tavita si perna, cu centura de siguranta, recomandat pentru varste de la 6 luni la 3 ani, ideal pentru activitati educative. Atat tavita cat si perna au sisteme de prindere pentru siguranta celor mici.

3. Scaun de podea pentru copii de la 3 la 5 ani, ideal pentru activitati educative sau pentru joaca, poate deveni scena unui teatru de papusi, un castel sau orice isi imagineaza cei mici.

4. Scaun de masa pentru copii, cu tavita si perna, cu centura de siguranta, recomandat pentru varste de la 6 luni la 3 ani.  Atat tavita cat si perna au sisteme de prindere pentru siguranta celor mici. 

5. Scaun de masa pentru copii de la 3 la 5 ani, fara tavita si perna, functioneaza ca un scaun de masa inaltat, are si cotiere pentru un confort sporit in timpul mesei.

Trecerea de la FunPod la scaun de masa este foarte usoara, se gliseaza partea din fata a FunPodului, prevazuta cu sigurante in stanga si dreapta si se introduce scaunul cu sau fara tavita. Suntem gata de masa!

Dimensiuni: 51 x 51.9 x 84.7 cm

* Acest produs se aduce pe comanda in 2-3 saptamani.