Descrierea produsului

FLEXA BABY este o colectie speciala de mobilier ce include piese esentiale pentru camera bebelusului. Aceste piese sunt concepute pentru a fi usor modificabile odata cu cresterea copilului si se vor adapta cu usurinta noilor lui nevoi.

Scaunul pentru masa de la FLEXA este realizat din lemn masiv de pin, cu sezut din plastic, usor de curatat chiar si la masina de spalat vase.

Lucrul care deosebeste acest scaunel de oricare altul este posibilitatea de a-l modifica in functie de nevoile copilasului de la diferite varste.

Atat inaltimea cat si suportul pentru picioruse si elementele de siguranta ale scaunului pot fi modificate cu usurinta, pentru a-l face confortabil atat pentru un bebelus care abia invata sa manance, cat si pentru un copilas mai mare care are nevoie de un scaun de birou comod.

Cand bebelusul este mic si abia invata sa manance scaunul poate fi folosit inaltat pentru a ajunge mai bine la masa.

Optional, i se poate adauga o tavita solida din plastic si un ham care il impiedica pe cel mic sa cada de pe scaun.

Cand bebelusul incepe sa creasca suportul pentru picioruse poate fi coborat iar tavita din plastic poate fi inlocuita cu o tavita din lemn sau o bara de protectie, lasand in locul hamului complet doar bucata care se prinde de tavita sau de bara.

Odata ce a trecut de varsta de 3 ani, copilasul nu mai are nevoie de tavita si de elementele de siguranta si acestea pot fi indepartate cu usurinta, lasand scaunelul simplu.
In ultima faza, cand cel mic deja a crescut si ajunge cu usurinta la masa picioarele scaunului pot fi reduse in inaltime si sustinerea pentru piciorusele celui mic poate fi indepartata cu totul, lasand in urma un scaun normal, care poate fi folosit inclusiv la birou.

Datorita acestui design inovativ si ergonomic scaunul de masa de la FLEXA a castigat cea mai inalta distinctie in cadrul competitiei Red Dot Design Award din 2013, concurand cu alte 4662 de produse din 54 de tari.

De asemenea, special pentru acest scaun, cei de la FLEXA au creat o gama dedicata de accesorii textile care pot fi achizitionate suplimentar.

Pretul scaunului nu include tavitele si accesoriile textile.

In spatele filosofiei FLEXA se afla atat grija fata de copii, cat si grija fata de mediul inconjurator. Produsele sunt certificate conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate.
Mobilierul FLEXA este finisat cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.
Lemnul folosit pentru realizarea pieselor de mobilier este de cea mai buna calitate si este prelucrat din paduri monitorizate permanent dupa cele mai stricte standarde de sustenabilitate.
In general lemnul de pin prelucrat pentru mobilierul FLEXA provine din paduri aflate in nordul Europei. Datorita climei reci in aceasta zona copacii cresc mai incet, iar acest lucru are un impact direct asupra calitatii lemnului care capata in procesul de crestere o fibra mai puternica si o masa mai mare decat in cazul lemnului de pin recoltat din alte zone.
Reziduurile ramase de la prelucrarea lemnului sunt reciclate si transformate in peleti de lemn, devenind astfel un combustibil sustenabil si accesibil.
De asemenea, mobilierul FLEXA beneficiaza din partea producatorului de garantie 5 ani de zile pentru defectele de fabricatie, iar textilele beneficiaza de o garantie de producator de 2 ani de zile.

Scaun pentru masa alb cu picioare albe Flexa

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra