Descrierea produsului

BABY-SAFE 3 i-SIZE este cu tine și copilul tău de la naștere până la 15 luni.
Inserția detașabilă pentru nou-născut și tehnologia lie-flat asigură niveluri supreme de confort ergonomic.
Marsupiul este compatibil cu FLEX BASE iSENSE, care permite o instalare usoara si rapida in masina, in plus ofera bebelusului o pozitie de culcare optimizata si mai ergonomica.
Încorporând mai multe funcții de siguranță de ultimă generație, BABY-SAFE 3 i-SIZE îți va proteja copilul în toate situațiile, oferind în același timp confort și confort, astfel încât tu și micuțul tău să te poți bucura de fiecare călătorie viitoare.
Confort de lungă durată
BABY-SAFE 3 i-SIZE poate fi folosit de la naștere până la 15 luni și oferă un confort confortabil în orice moment.
Inserția pentru nou-născuți asigură siguranță ergonomică pentru nou-născuții, în timp ce mecanismul brevetat de înclinare întinsă oferă cea mai ergonomică poziție în funcție de înălțimea bebelușului, iar tetiera poate fi ajustată pentru a permite mai mult spațiu pe măsură ce copilul crește.
Protectie de soare
Copertina solara ofera protectie copilului dvs. impotriva soarelui (UPF 50+) ai a vantului atat in masina, cat si pe carucior.
Punctele de fixare sunt amplasate pe partile laterale ale manerului, astfel incat sa puteti transporta scoica bebelusului in timp ce se foloseste copertina.
Acces usor
Caracteristica rotativa a bazei va permite sa intoarceti scoica bebelusului catre usa deschisa a masinii, ceea ce va permite sa va scoateti cu usurinta bebelusul din scoica si sa il puneti in carucior pentru plimbari mai lungi sau pur si simplu inapoi in casa.
Tehnologia Lie-flat
Permite o pozitie mai confortabila si mai ergonomica pentru nou-nascuti. Mecanismul nostru de inclinare integrat patentat va permite sa reglati planeitatea pozitiei culcate in functie de inaltimea copilului. Pozitia se schimba automat atunci cand reglati tetiera, marind spatiul pentru a se potrivi dezvoltarii copilului dumneavoastra. Centurile de umar se regleaza automat la reglarea tetierei.
Eliberare usoara cu adaptoare CLICK & GO
Scoica poate fi scoasa cu usurinta de pe baza sau carucior, astfel incat parintele sa poata ramane intr-o pozitie ergonomica, verticala, in timp ce ridica scoica. Pur si simplu folositi manerul din spatele caruciorului pentru a-l debloca de pe baza sau carucior si ridicati-l cu usurinta.
Centura in 5 puncte
Credem ca centura de 5 puncte este cel mai sigur mod de a va asigura copilul intr-un scaun auto, deoarece il mentine in siguranta si strans in scoica. In cazul unei coliziuni, centura distribuie fortele impactului pe 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una intre picioare. Acest lucru va ajuta sa va protejati copilul din toate directiile de impact.
Tetiera si centuri usor reglabile
Tetiera si centurile noastre captusite pot fi ajustate cu usurinta cu o singura mana pentru a se potrivi inaltimii copilului dumneavoastra. Inainte de a-l fixa pe micut in ham, verificati daca tetiera este in pozitia corecta - chiar deasupra umerilor sai.
Maner reglabil
Manerul reglabil va permite sa o mutati cu usurinta si sa va asezati copilul pe carucior. Pur si simplu apasati butoanele de pe fiecare parte a manerului pentru a debloca si muta. Cand scoica este asezata pe podea, va recomandam sa pliati complet manerul inapoi pentru a preveni leganarea.
Husa detasabila
Lucrurile pot deveni destul de dezordonate pe drum. Bauturile se pot varsa sau copiii pot avea rau de masina. De aceea, am proiectat o husa de scaun lavabila, care poate fi scoasa cu usurinta fara a scoate centurile, astfel incat sa puteti curata rapid.
Libertate prin compatibilitate
BABY-SAFE 3 i-SIZE se fixează cu ușurință pe FLEX BASE iSENSE, precum și pe o gamă largă de cărucioare*(Sunt necesare adaptoare suplimentare).
Ridicarea și reinstalarea BABY-SAFE 3 i-SIZE este rapidă și ușoară, permițându-vă să vă bucurați de libertate fără întreruperi în deplasare.
Rotiți pentru un acces ușor – baza rotativă
Asezarea si hamul micutului tau este rapida si usoara: Doar roteste BABY-SAFE 3 i-SIZE spre usa deschisa a masinii cand este instalat pe FLEX BASE iSENSE.
Acest lucru face tranzițiile între plimbările cu mașina și plimbările cu un cărucior mult mai confortabile.
i-Size
Pentru acele momente în care bebelușul tău doarme adânc și trebuie fie să-l scoți, fie să-l pui în mașină fără a-l deranja, vei aprecia cu adevărat bazele noastre de transport pentru copii.
În timp ce baza este montată în mașină, puteți atașa sau îndepărta cu ușurință marsupiu cu un simplu clic, fără bătăi de cap și fără a deranja copilul.
Cerințe specifice BABY-SAFE 3 i-SIZE – o instalare sigură este finalizată cu utilizarea unui picior de sprijin pentru a permite o stabilitate optimă. Bazele noastre i-Size se vor potrivi pe toate locurile de scaun aprobate de i-Size, așa că vă rugăm să verificați manualul proprietarului vehiculului pentru locurile de scaun aprobate de i-Size în mașina dumneavoastră.
Cu centură
Acest scaun auto pentru copii poate fi instalat cu centura de siguranță în 3 puncte a mașinii.
Această opțiune este la îndemână dacă veți transfera scaunul auto pe diferite mașini, care este posibil să nu aibă toate puncte de ancorare ISOFIX. Ghidajele centurilor de siguranță de pe scaunul auto vă vor ajuta să instalați corect scaunul.
Consultați manualul de utilizare al vehiculului pentru locurile potrivite pentru scaun și solicitați comerciantului local pentru o instalare de test în mașina dumneavoastră (vă rugăm să cereți un membru al personalului instruit de Britax Römer), înainte de a cumpăra scaunul auto.
 
Specificații
Cu fata in spate
Instalare cu spatele 40 - 83 cm
Dimensiuni (Îl x l x A) 58 x 44 x 67 cm
Greutate 4,6 kg

Scoica auto Baby-Safe 3 i-Size Indigo blue Britax Romer

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra