Descrierea produsului

Copilaria este perioada in care imaginatia nu are limite. Toti copii viseaza la personajele din povesti si isi doresc sa intre in pielea lor. Macar in joaca, copiii vor sa fie printi si printese, regi si regine, cavaleri, pirati sau...alti eroi mascati. Scutul Kingmaker face parte dintr-o colectie de accesorii care alcatuiesc impreuna un costum de rege nemaipomenit. Datorita detaliilor si culorilor vii, scutul este o jucarie atragatoare si un accesoriu cool pentru serbari si petreceri pentru copii.

Intelegand nevoia ca aceasta joaca sa fie cat mai reala si mai autentica, cei de la Liontouch creeaza jucarii de cea mai buna calitate, cu un design elaborat, pentru a le permite copiilor sa paseasca in lumea imaginatiei cu un echipament corespunzator.

Scuturile, cutitele si sabiile Liontouch sunt facute din spuma EVA (Ethylene Vinyl Acetate), un material foarte rezistent si flexibil.

Procesul de design al jucariilor din spuma EVA este foarte amplu, o singura jucarie putand fi formata din mai multe straturi de spuma, fiecare dintre ele avand un proces individual de productie si tiparire a detaliilor grafice.

Materialul este foarte usor, se curata foarte repede si este foarte moale, aceste proprietati determinandu-i pe cei de la Liontouch sa il considere materialul ideal pentru realizarea unor jucarii perfect sigure pentru cei mici.

Fiecare strat de spuma EVA care alcatuieste o sabie sau un cutit Liontouch este rotunjit la margini, iar sabiile in sine sunt concepute cu lungimea ideala pentru a se indoi usor si a nu ii rani pe cei mici atunci cand se joaca cu ele.

Datorita flexibilitatii spumei EVA jucariile se indoaie fara sa se rupa si revin apoi la forma initiala.