Descrierea produsului

Pampers Premium Care Pants     

Delicat ca matasea , pana la 12 ore fara griji !

Cand bebelusul tau devine mai activ si incepe sa nu mai stea la schimbat, sa pui un scutec devine o misiune din ce in ce mai dificila. Atunci stii ca este timpul pentru scutecul-chilotel Pampers Pants. Este usor de pus (doar se trage in sus) si usor de scos (rupi lateralele, il rulezi si gata)! 

Alege Pampers Premium Care Pants, cele mai fine scutece-chilotel de la Pampers. Acestea sunt confectionate din materiale surprinzator de moi la atingere, potrivite pentru pielea delicata a copilului tau. Noptile sunt mai linistite cu Pampers Premium Care Pants, ce ii ofera micutului tau pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii. Se fixeaza de jur imprejur si se adapteaza miscarilor copilului tau, oferindu-i astfel confortul si libertatea de care are nevoie orice mic explorator.

Delicat ca de matase Pampers Premium Care Pants este cel mai fin scutec-chilotel de la Pampers, fiind realizat din materiale surprinzator de moi, perfecte pentru pielea delicata a copilului tau.

 

Caracteristici : 

- Protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii scutecele-chilotel Pampers Premium Care Pants sunt prevazute cu 3 canale absorbante, care ajuta la distribuirea uniforma a umezelii pentru o protectie de pana la 12 ore si un scutec mai putin voluminos.

- Retine umezeala departe de pielea copilului tau

Stratul interior cu Micro-perle absoarbe si retine umezeala in profunzime, departe de pielea delicata a copilului tau.

Lasa pielea sa respire,materialele speciale din care sunt realizate scutecele-chilotel Pampers Premium Care Pants permit o circulatie optima a aerului, mentinand mai mult timp o senzatie de prospetime pentru pielea copilului tau.

 

Confortabil in orice pozitie ,fixarea elastica in jurul taliei si picioruselor ofera o ajustare perfecta pentru confortul copilul tau.

Umezeala ramane in scutec, iar joaca poate continua!

Designul special al lateralelor scutecului-chilotel, in forma de S, se adapteaza miscarilor celui mic, protejandu-i pielea delicat impotriva frecarii. Astfel, el se poate juca dupa pofta inimii.

 

Vezi cand trebuie schimbat Indicatorul de umezeala se coloreaza in albastru pe masura ce scutecul se umple, astfel incat tu sa stii cand copilul tau trebuie schimbat.

Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic.

 

Delicat ca de matase Pampers Premium Care Pants este cel mai fin scutec-chilotel de la Pampers, fiind realizat din materiale surprinzator de moi, perfecte pentru pielea delicata a copilului tau.  

 
Greutate recomandata : 15 kg
 
Cantitate : 36 buc
 
Marime : 6

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Scutece Pampers Premium Care Pants Value Pack 6 Extra Large 15 kg 36 buc

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra