Descrierea produsului

Scutecele Pampers Pure ofera cea mai fina si delicata protectie, perfecta pentru pielea bebelusului tau, fiind realizate din bumbac premium, 0% parfum, fara albire cu clor si latex.

Pentru ca bebelusul tau merita cea mai buna ingrijire, scutecele Pampers Pure sunt hipoalergenice si testate dermatologic, oferind pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii.

Multumita indicatorului de umezeala poti vedea cu usurinta cand bebelusul tau are nevoie sa fie schimbat.

Acestea au modele adorabile pe care tu si bebelusul tau le veti indragi de la prima privire.

Pentru ca pielea bebelusului tau merita cea mai delicata ingrijire, scutecele Pampers Pure au 0% parfum, fara albire cu clor sau latex.

Testate dermatologic concepute pentru a fi blande si pentru a proteja pielea delicata a bebelusului tau, scutecele Pampers Pure sunt hipoalergenice si testate dermatologic.

Protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii Pampers Pure ofera o ingrijire fara compromisuri pentru bebelusul tau, pastrandu-I pielea uscata pana la 12 ore.

Realizate din bumbac premium ,cele mai fine scutece de la Pampers sunt realizate din bumbac de calitate superioara, perfecte pentru pielea delicata a bebelusului tau.

Vezi cand trebuie schimbat ,indicatorul de umezeala se coloreaza in albastru pe masura ce scutecul se umple, astfel incat tu sa stii cand copilul tau trebuie schimbat.

Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic.

Printuri adorabile concepute cu o varietate de modele adorabile pentru fiecare marime in parte.

Pentru ca pielea bebelusului tau merita cea mai delicata ingrijire, scutecele Pampers Pure au 0% parfum, fara albire cu clor sau latex.  

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Scutece Pampers Pure Protection S4 9-14 kg 28 buc

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra