Descrierea produsului

Ser bio double lifting, 30 ml, Bema Bio Face Double Lifting

cod 1262 / EAN 8010047112620

Principii active: Albastrele, Ovaz, Izoflavone din Soia, Extract de mazare, Ceai verde.

Gama Double Lifting este rezultatul cercetarilor desfasurate in Laboratorul Bema Cosmetici si reprezinta o solutie naturala pentru combaterea eficienta a efectelor trecerii timpului asupra tenului.

Efect dublu lifting:

1. Lifting imediat: Extractul de ovaz impreuna cu extractul de albastrele au un efect natural de lifting, cu rezultate vizibile imediat

2. Lifting de durata: Dupa 4 saptamani de tratament, pielea este regenerata in profunzime. Pe termen lung,izoflavonele din soia impreuna cu extractul antioxidant de ceai verde actioneaza in profunzimea tenului si stimuleaza regenerarea cutanata.

Rezultate demonstrate: Efect de lifting +64,5% la tample, +36.6% pe frunte*

*) Rezultat mediu masurat ca variatia elasticitatii pielii in zona tamplelor si a fruntii, dupa aplicarea timp de 4 saptamani a serului si a cremei Double Lifting impreuna.

Serul Double Lifting este usor de aplicat si patrunde rapid in piele, cu eficienta vizibila. Acest ser concentrat are puterea de a regenera si tonifia pielea, cu rezultate vizibile inca de la prima aplicare. Patrunde epiderma in profunzime, lasand-o surprinzator de tonica si de elastica. Pentru cele mai bune rezultate folositi acest ser impreuna cu Crema bio Double Lifting.

Instructiuni de utilizare: Aplicati dimineata si seara pe ten si decolteu, prin masaj usor. Pentru uz extern.

Ingrediente (INCI): Camelia Sinensis* Leaf Water, Centaurea Cyanus*Flower Water, Chamomilla Recutita*(Matricaria)Flower Water, Avena Sativa*(Oat)Kernel Extract, Glycerin, Soy Isoflavones, Porphyra Umbilicalis Extract, Sodium lactate, Xanthan Gum, Citric Acid, Gardenia Florida Extract, Pisum Sativum (Pea)Extract, Dextrin, benzyl Alcohol, Sodium benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Parfum***/Fragrance, Linalool**, Limonene**, Geraniol**.

* din agricultura organica, ** din uleiuri esentiale, *** parfum 100% de origine naturala

Canitatea: 30 ml