Descrierea produsului

Ser facial cu colagen, Collagen Booster, Indeed Labs, 30 ml

Beneficii:

  • atenueaza liniile fine si ridurile
  • imbunatateste tonusul, elasticitatea si fermitatea pielii
  • are efect anti-aging

 

Serul multi-peptidic si super-concentrat Collagen Booster de la Indeed Labs restabileste volumul, fermitatea și elasticitatea pielii, stimuland producția de colagen, pentru ca pielea ta sa devina tonifiata si intinsa. Serul ajuta, de asemenea, la reconstruirea structurii pielii, netezind ridurile de expresie si de adancime, dar si liniile din jurul ochilor.

Ingrediente cheie:

  • Syn®-Tacks ™: O noua combinatie inovatoare de doua peptide care ajuta la elasticitatea si fermitatea pielii.
  • Matrixyl ™ Synthe’6 ™: Creste semnificativ sinteza a sase constituenti principali ai pielii, avand efect de uniformizare si netezire a ridurilor si reconstruind structura afectata a pielii acolo unde este necesar, in special in zona fruntii.

 

Instructiuni de folosire: Aplica 1-2 picaturi pe fata curata dimineata si seara. Il poti folosi impreuna cu serumul, crema sau fondul de ten, pentru un extra boost de fermitate.

Ingrediente: WATER (AQUA/EAU), PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, DIMETHICONE, PHOSPHOLIPIDS, ISOHEXADECANE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, POLYSILICONE-11, POLYSORBATE 60, BIOSACCHARIDE GUM-1, SORBITAN ISOSTEARATE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, PALMITOYL DIPEPTIDE-5 DIAMINOBUTYROYL HYDROXYTHREONINE, PALMITOYL DIPEPTIDE-5 DIAMINOHYDROXYBUTYRATE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL