Descrierea produsului

Sertar pat 90 cm Pinio Calmo/Lara, MDF, alb

Sertarul pentru pat Pinio ofera spatiu generos pentru depozitarea lenjeriei si a jucariilor din camera copiilor. Suplimentar, se poate adauga salteaua 200x90 cm, devenind astfel pat pentru musafiri.

Sertarul pentru pat Pinio este realizat din MDF si PAL si vopsit cu lacuri ecologice pe baza de apa, sigure pentru copii si mediul inconjurator.

Pinio creeaza mobilier unic pentru copii care se potriveste cu imaginatia lor. Un pat se transforma intr-un castel fortificat, o cutie de jucarii devine o corabie de pirati, iar un dulap se transforma in casa pentru spiritele din padure. Utilizarea mobilierul Pinio ofera o aventura fascinanta pentru fiecare copil. Produsele sunt fabricate folosind materiale sigure pentru sanatatea utilizatorilor. Mobilierul Pinio este caracterizat prin designul interesant si tehnologia de productie moderna. Piesele de mobilier sunt fabricate din lemn obtinut direct din padurile poloneze, zona cu temperaturi scazute ce garanteaza calitatea si robustetea lemnului. Acestea au un farmec unic, sunt prietenoase cu mediul si sigure pentru utilizare. O gama larga de texturi, culori si solutii garanteaza o sursa de inspiratie nesfarsita. Acesta este motivul pentru fiecare piesa de mobilier Pinio este unica.

Pinio produce mobilier de pin pentru copii inca din 1992. Calitatea produselor Pinio este recunoscuta si atestata international, numeroasele premii si mentiuni obtinute confirmand statutul special.

Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !