Descrierea produsului

Sertar universal patut 120x60 cm Pinio, MDF, gri inchis

Sertarul pentru patut Pinio ofera spatiu generos pentru depozitarea lenjeriei si a jucariilor din camera bebelusilor. Introducerea sau extragerea acestuia de sub pat devine facila gratie rotilelor cu care este dotat. Acest sertar functioneaza cu paturi 120x60 cm.

Sertarul pentru pat Pinio este realizat din PAL si MDF.

Pinio creeaza mobilier multifunctional pentru copii. Patutul de bebelusi se transforma intr-un pat pentru juniori, sertarul pentru depozitare de sub pat devine suport de saltea, creand mai mult loc pentru musafiri, unitatea de infasat este detasabila, astfel incat comoda cu sertare poate fi folosita pana in adolescenta, practic posibilitatile de utilizare si reconvertire a mobilierului pentru copii Pinio sunt nelimitate. Produsele sunt fabricate din materiale sigure pentru sanatatea copiilor si a mediului inconjurator, precum lemnul obtinut direct din padurile poloneze, zona cu temperaturi scazute ce garanteaza calitatea si robustetea materialului. Mobilierul Pinio este caracterizat prin designul inedit si tehnologia de productie moderna. O gama larga de texturi si culori si mobilierul reconvertibil pun imaginatia copiilor la joaca: un pat se transforma intr-un castel fortificat, o cutie de jucarii devine o corabie de pirati, iar un dulap se transforma in casa pentru spiritele din padure.

Pinio produce mobilier de pin pentru copii inca din 1992. Calitatea produselor Pinio este recunoscuta si atestata international, numeroasele premii si mentiuni obtinute confirmand statutul special.

Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !

Sertar universal patut 120x60 cm Pinio Mdf gri inchis

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra